2777
2789
اگر پسر میخوای تا میتونی توت فرنگی بخور،تو پریودی سردی نخوووور،خرما و موز هم عالیه به خصوص تو پریودی

بااجازه از استارتر..

ببخشید دوستان من شیش روز مونده ب موعدم امروز بیبی زدم ی هاله خیلی کمرنگ ک خودم مببینم افتاد روش صورتی خیلی کمرنگ توعکس مشخص نیس ولی بعد دو سع دقیقه افتاد چن روزم هست بیش از حد خوابم میاد و معده درد بدی دارم شباهم یذر سردرد میگیرم غذا میخورم میمونه رو دلم حالت تهوع کمی میگیرم...سیزده روز از اقدامم گذشته کسی تجربش داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونطور که‌من شنیدم عمده اثرگذاری جنسیت از طرف آقاست که اسپرم xبه تخمک برسه یا اسپرم y.اما محیط واژن ...

من دغدغه شو داشتم 😁 رفتم تعیین جنسیت برا هر دو دخترم 😄😍😍

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
خیلی دلم بچه میخواد، حالا نریزید سرم بیشتر دلم پسر میخواد یه گل دختر دارم اما دیگه واسم شد حسر ...

مشگل خاصی پیش اومده ؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
خدا بهتون ببخشه منم گفتم همین یکی کافیه بچتون چندوقتشه؟

ممنون عزیزم، یکسالو ۵ ماه تقریبا

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
منم میخوام برا پسر اقدام کنم میترسم نشه 😳

اگه ترس داشته باشی استرس اصلا فایده نداره 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
معده ات میسوزه????اگه اینجوری هستی مبارک باشه عزیزم

اره سرمعدم هم درد دار هم سوزش شام نهار هرچی میخورم انگار هضم نمیش میمونه انگار همون توگلوم خیلیم میخوابم..ببخشید ینی واقعا باردارم😍