2821
2789
عنوان

تازه عروس

201 بازدید | 19 پست

دوستان من بزودی عروس میشم هیچکسیو ندارم که راجب مسائل زندگی راهنماییم کنه مامانم زندگی تلخی داشته فقط میتونم کارایی که اون کرده رو انجام ندم اونایی که شوهر و زندگی خوبی دارن راهنماییم کنن لطفا نامزد من ادم خوبیه ولی نسبت به گذشته باهام سرد شده مامانش هم مخالف من نیست ولی احساس میکنم چیزایی به نامزدم میگه که اون مغرور میشه و خودشو بالا میگیره بارها به حرفم گوش نداده لطفا بهم بگین چیکار کنم که ارزش منم حفظ بشه و به حرفای منم توجه بشه از سیاست هاتون بگین ممنون

فقط‌دوری و‌دوستی رو اجرا کن تا هم حرمت ها حفظ بشه هم زندگیت تلخ نشه

با خانواده شوهرت صمیمی نشو درد دل نکن فقط احترام نگه دار

پیش شوهرت از هیچکس بد نگو

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا از خواسته هات کوتاه نیا... 

خودتو خیلی بالا بگیر

خیلی شوهرتم بالا ببر بهش اعتماد به نفس بده به تو جذب میشه

مثلا یه جوری رفتار ک کن خودت خیلی ادم بالایی هستی شوهرتم همونجوری ادم بالایی هست... 

با خانواده شوهر رسمی باش

بدون دعوت نرو

به خودت برس 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

احترام خانوادشو خفظ کن ولی باهاشون گرم نگیر دوری و دوستی.شوهرتو تا میتونی ب خودت جذب کن با محبت کردن براش وقت بزار.تا میتونی ب خودت برس ک ازت ایراد نگیره از اول زندگی تو همه مسایل مشترک زندگیتون از دخل و خرج گرفته تا خرید و شغل و درامد نظر بده و شرکت کن ک بدون مشورت باهات کاری نکنه همیشه برا خودت پس انداز داشته باش و...

هیچ وقت راجب گذشته و خانوادت و مشکلات خانوادت پیش همسرت هیچی نگو ، با خانوادش حساب شده رفت امد کن زیاد صمیمی نشو زیاد تو جمع خانوادگیش صحبت نکن اعتماد به نفستو حفظ کن

فقط‌دوری و‌دوستی رو اجرا کن تا هم حرمت ها حفظ بشه هم زندگیت تلخ نشه با خانواده شوهرت صمیمی نشو درد ...

همینکارو میکنم ولی میبینم بازم رابطه منو نامزدم سردتر میشه قبلا اینطور نبود ولی الان نسبت به انلاین افلاین بودنم بی تفاوته یعنی هرکاری که میکنم اونم میکنه اگه نکنم اونم انجام نمیده حالا چه سهوی باشه چه عمدی 

از گذشته شوهرت نپرس..اعتدال در روابطو حفظ کن..هرکار کنی همون عروس میمونی .دخترشون نمیشی.احترام همه ر ...

درسته منم انتظار ندارم دخترشون بشم ولی چرا کاری میکنن بین ما تنش ایجاد بشه ما زندگیمونو میکردیم تا اینکه مادرشوهرم به نامزدم گفته فلانی بهت زنگ میزنه پیام میده اصلن باهات حرف میزنه اخه به اونا چه ربطی داره بین ما چی میگذره 

سعی کن درامد براخودت بسازی.حتی درخانه.هنری چیزی..خیلی میکشدت بالا 

من کلاس المانی و انگلیسی میرم همینطور دارم درسمم ادامه میدم واقعا وقت ندارم ولی خیلی بفکرشم 

درسته منم انتظار ندارم دخترشون بشم ولی چرا کاری میکنن بین ما تنش ایجاد بشه ما زندگیمونو میکردیم تا ا ...

خیال میکنن دارن محبت میکنن.حساس نشو..همیشه لبخند به لب داشته باش.تا میتونی توی دلشون وارد شو.مثلا بگو واای چقد بت میاد چه قدر باکلاسی ..همیشه انرژی مثبت بده به دیگران تا دورت جمع بشن

میشه توضیح بدی چجوری خودمو بالا بگیرم؟ 

ببین الان تو یه ادم خیلی باکلاس باهاش قرار باسه صحبت کنی خودتو پایین میگیری یا دربرابرش با کلاس رفتار میکنی؟؟؟ دقیقا همونجوری رفتار کن.. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
احترام خانوادشو خفظ کن ولی باهاشون گرم نگیر دوری و دوستی.شوهرتو تا میتونی ب خودت جذب کن با محبت کردن ...

مرسی گلم بعضیا هستن که شوهراشونو به طرز عجیبی رام میکنن ادم تو کارشون میمونه

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز