2777
2789
عنوان

بی بی چک😍😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 130 پست
نداشتم از همون که هاله انداخت اینم مدیکور قطره چکون بودد اصلا یه هاله ضعیفم نیفتاد

از اون مدیکور قدیمیاس یا جدیدا؟ 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
فک کنم اصلا نبست من چون دوست دارم باشه توهم زدم این ماهم نشد

ایشاالله ک بارداری عزیزمم فقط خودتو به بیخیالی بزن حتما باردارمیشی من ۲سال منتظربودم خودمو ب بیخیالی زدم باردارشدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اون مدیکور قدیمیاس یا جدیدا؟ 

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
فردا تازه موعدمه ببینم فردا چجوری میشم یا نه😔

زود زدی ک چن روز بعدش باید بزنی برو از بده

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
ایشاالله ک بارداری عزیزمم فقط خودتو به بیخیالی بزن حتما باردارمیشی من ۲سال منتظربودم خودمو ب بیخیالی ...

بله چشم

اگه این تنبلیه نبود یادمم نبود از این تنبلیه میترسم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
زود زدی ک چن روز بعدش باید بزنی برو از بده

چشم ممنون آخه دیروز صبح کمرمم خیلی درد گرف گفدم شانسی بزنم که اون نواریه مثبت شد

چشم ممنون آخه دیروز صبح کمرمم خیلی درد گرف گفدم شانسی بزنم که اون نواریه مثبت شد

نواریه کاذبا ببین پخش شده 

ولی اصلا نا امید نشو

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚

هاله داره اما نمیدونم کی افتاده!!!

وایسا 2روز دیگ باز بزن.

ان شالله ک بارداری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
نواریه کاذبا ببین پخش شده  ولی اصلا نا امید نشو

بله معلومه کاذبه دیگه چشم ممنون

هاله داره اما نمیدونم کی افتاده!!! وایسا 2روز دیگ باز بزن. ان شالله ک بارداری 

نمیدونم بخدا منم 

چشم ممنون

خدا تو دلیتو حفظ کنه

نمیدونم بخدا منم  چشم ممنون خدا تو دلیتو حفظ کنه

ممنون عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارکه عزیزم

ممنونم. 

ان شالله قسمت شما

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم گلم توم حامله بودی خبرم کن حتما

باشه عزیزم🥰

شماهم خبر بده

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97