2777
2789
عنوان

بی بی چک😍😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 130 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دو هفته از موعدم گذشته بوداااااا صبح زود پاشدم رفتم زدم منفیییییییییی شب زدم مثبت پررنگ باز اخر شب زدم مثبت کم رنگ....نا امید نباش گلم...دیگه نزن بیبی چک ی هفته دیگه صب کن انشاالله پریود نشدی ک نمیشی برو از بده

عزیزم من دو هفته از موعدم گذشته بوداااااا صبح زود پاشدم رفتم زدم منفیییییییییی شب زدم مثبت پررنگ باز ...

صبح زدم دودیقه بعد یه هاله ضعیفافتاد که وقتی خشک شد یکم پررنگ تر شد منم گفتم تا ۷ روز دیگه صبر میکنم 

دعام کن😔😭یا باردار باشم یا اگه نیستم پری بیاد حداقل بفهمم یه درجه خوب شدم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
صبح زدم دودیقه بعد یه هاله ضعیفافتاد که وقتی خشک شد یکم پررنگ تر شد منم گفتم تا ۷ روز دیگه صبر میکنم ...

عزیزم ولی ب گمونم ک مثبته...حالا از الان تا شنبه ی هفته ی اینده صبر کن شنبه ی بیبی بزن بعد برو از بده...ولی حسم میگه بارداری هاااا منو خبر کنی ولی اصلاااااااااا تا شنبه بیبی نزنی

عزیزم ولی ب گمونم ک مثبته...حالا از الان تا شنبه ی هفته ی اینده صبر کن شنبه ی بیبی بزن بعد برو از بد ...

خدا از زبونت بشنوه

چشم ممنون😍

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
حتما

سلامم میشه بیای تاپیک اولم 

عزیزم ولی ب گمونم ک مثبته...حالا از الان تا شنبه ی هفته ی اینده صبر کن شنبه ی بیبی بزن بعد برو از بد ...

سلامم میشه بیای تاپیک اولم

سلامت باشی. امروز شدم 8هفته و 4روز🤪🤪🤪

سلاممم میشه بیای تاپیک اولم 

هسی دیگگگگگگگ😍تبرییییککککک میگم وای خدا کاش منم تجربش کنم الان میام میبینم🤩

سلام گلم میشه بیای تاپیک اولم بیبی چک

آره دومی واضحه که مثبته اولی حس میکنم هاله خیلی کمرنگ داره به امید خدا بارداری سه چهار روز دیگه آزما ...

عزیزم میشه بیای تاپیک اولم بیبی چک