2777
2789
عنوان

بی بی چک😍😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 130 پست
آبان میشه دوسال من از تنبلیه خیلی ترسیدم

استرس بده منم استرسدارم منم سیزدهم میشه یکسال ایسالله جواب میگیریم

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
سلام عزیز دپباره زدم منفی شد😭😭😭😭😭

سلام گلم. چند روز گدشته از پریودت؟ امپول یا قرص مصرف میکنی؟ 

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم. چند روز گدشته از پریودت؟ امپول یا قرص مصرف میکنی؟ 

سلام عزیز

فردا موعدمه 

فقط متفورمین میخورم

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
سلام عزیز فردا موعدمه  فقط متفورمین میخورم

عکس بی بی چک بده؟مارک چی گذاشتی؟ 

همون مارکی ک اونبار هاله داشت و میزدی. 

عجله نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
شمال حامله شدین؟

بله عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انگار اون نواریه کاذبه گلم برو از بده اولیه هم انگار منفیه

اینجور که معلومه بعله نواریه فوری مثبت شد چقد ذوق کردم ولی بقیش منفی 

این ماهم نشد 

بازم ممنون

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
اینجور که معلومه بعله نواریه فوری مثبت شد چقد ذوق کردم ولی بقیش منفی  این ماهم نشد  بازم ...

ینی چی نشد؟؟؟ برو زود از بده

ما با یکی بودیم متاسفانه اون رفت از اون روز ب بعد خاطراتش اشک‌میشه میاد پایین دود میشه میره بالا🌚
عکس بی بی چک بده؟مارک چی گذاشتی؟  همون مارکی ک اونبار هاله داشت و میزدی.  عجله نکن

نداشتم از همون که هاله انداخت

اینم مدیکور قطره چکون بودد اصلا یه هاله ضعیفم نیفتاد

عزیزدلم بسلامتی چند وقته 

سلامت باشی. امروز شدم 8هفته و 4روز🤪🤪🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ینی چی نشد؟؟؟ برو زود از بده

فردا تازه موعدمه ببینم فردا چجوری میشم یا نه😔