2777
2789
عنوان

بی بی چک😍😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 130 پست
من تنبلی تخمدان دارم😭😭خدا برات حفظش کنه

ممنون گلم 

ناراحت نباش خیلیا این مشکل رو داشتن و رفع شده هیچ وقت ناامید نباش معلوم نیست کجای زندگی خدا معجزش رو نشون میده . 

حتما تحت نظر دکتر باش گلم حتما نتیجه میگیری.تازه ناراحتی و استرس اصلا خوب نیست نمیزاره باردار بشی باید آروم باشی و تو آرامش 

ممنون گلم  ناراحت نباش خیلیا این مشکل رو داشتن و رفع شده هیچ وقت ناامید نباش معلوم نیست کجا ...

چشم ممنون مرسی😔😭💋

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله بشه دیگه واقعا. خسته کننده شده انشاالله ببزودی تایپیک بزنی ک بالاخره مامان شدم

ممنونم گلم توم حامله بودی خبرم کن حتما

چشم انتظار ثمره عشقمون  اگه میشه واسه نی نی دارشدنم یه صلوات بفرستین🙏🏼
چه دارویی مصرف میکنی

۶ ماه تحت نظر دکتر ال دی مصرف کردم بعد رقتم تو گام اقدام ماه اول اوابوست خوردم نشد دوماهه متفورمین میخورم هیچی به هیچی 

سیاهدونه و عسل ویتاگونس پیاز درمانی ماساژ شکم پیاده روی همه رو انجام دادم دربه دری چاق هم نیستم که بگم کم کنم درست میشه

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
۶ ماه تحت نظر دکتر ال دی مصرف کردم بعد رقتم تو گام اقدام ماه اول اوابوست خوردم نشد دوماهه متفورمین م ...

فولیکولت چنده عزیزم

فولیکولت چنده عزیزم

دوبار تا حالا به دکترم گفتم سونو برا فولیکول بنویس ننوشته گفته نیازی نیست این ماه نشد میرم پیش یه دکتر دیگه 

میدونی چون میبینن سنم کمه دم دستی رد میکنن میرن

دوبار تا حالا به دکترم گفتم سونو برا فولیکول بنویس ننوشته گفته نیازی نیست این ماه نشد میرم پیش یه دک ...

چ ربطی داره چند سالته مگه من19سالمه

چ ربطی داره چند سالته مگه من19سالمه

۱۸

چون میخواسته سه ماه دیگه بهم ال دی بده و واقعا اینا ضرر داره گفتم نمیتونم گف حالا برو متفورمین بخور نشد بیا

۱۸ چون میخواسته سه ماه دیگه بهم ال دی بده و واقعا اینا ضرر داره گفتم نمیتونم گف حالا برو متفورمین ب ...

ال دی هر ماه بخوری خیلی بده نخور 

ال دی هر ماه بخوری خیلی بده نخور 

نه دیگه نمیخورم تا سه ماه پیش میخوردم

۱۸ چون میخواسته سه ماه دیگه بهم ال دی بده و واقعا اینا ضرر داره گفتم نمیتونم گف حالا برو متفورمین ب ...

من فولی هام زیر ده بود دگزا متازول لترزول متفورمین خوردم تا24اومد واقعا خداروشکر بعد امپول ازدسازی تخمک هم زدم که انشالله اگه بشه این ماه بگیره برو پیش متخصص

من فولی هام زیر ده بود دگزا متازول لترزول متفورمین خوردم تا24اومد واقعا خداروشکر بعد امپول ازدسازی ت ...

چشم حتما میرم ممنون😔

فدات عزیزم چرا عجله داری از من بدتر چند وقته عروسی کردی

آبان میشه دوسال من از تنبلیه خیلی ترسیدم