2777
2789
عنوان

باشگاه😟

| مشاهده متن کامل بحث + 2707 بازدید | 31 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من ۲ماه رفتم ایروبیک  همه حرفه ای بودن   اونا ب چپ میچرخیدن من ب راست  مربی باشگاه سی ...

وای امضات فقط⁦🤞🏻⁩😏

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده🖕🏿

ترس نداره واقعاً . لباس ورزشی بپوش کتونی ورزشی هم همراهت باشه . ابمیوه و کیک و آب هم همراهت باشه باقیش مربی حل میکنه

لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
چجوری بود ؟ سوتی ندادی؟😂

نه اصلا خیلیم خوب بود بر خلاف فکر همه خیلییی مهربون و زود باهام دوست شدن

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

عزیزم اول از همه بدنسازی نرو چون اگر ول کنی دوبرابر میشی من چندین ساله باشگاه میرم روز اولی ک میخواستم برم خیلی استرس داشتم هیچ شناختی نداشتم جلسه اول چربی سوزی بودم حرکات سخت و سنگین بود همه رو اشتباه انجام میدادم مربی ها معمولا خیلی زود صمیمی میشن میان بهت یاد میدن و روز اول سخت نمی‌گیرن‌و حرکات رو تعداد کمتر و اسونتر میدن البته هرکس ی جوره ولی معمولا تو باشگاه کسی کسی رو مسخره نمیکنه اولش ک میری فک می‌کنی همه بلدن فقط تو بلد نیستی بعداً متوجه میشی اصلا اینطور نیست شما از جلسه دوم ب بعد دیگ خیلی راحت میتونی حرکات رو انجام بدی و اینک بهت توصیه میکنم بدنسازی نرو با این حال اگر رفتی خیالت راحت باشه برای تردمیل از دور کند شروع میکنن آرومه آروم ک بتونی اوکی بشی حتمابگو تا حالا ورزش نکردی ورزش اولش سخته و کلافه کننده و بدن درداش اما جوری علاقه مند میشی ک نمیتونی ولش کنی لباسم هرچیدوس داری بپوش فقط راحت باشی توش حتما نباید ورزشی پوشید اما کتونی راحت بپوش ک اذیت نشی

عزیزم اول از همه بدنسازی نرو چون اگر ول کنی دوبرابر میشی من چندین ساله باشگاه میرم روز اولی ک میخواس ...

ممنون فدات شم که وقت گذاشتی... آخه من بخاطر کاهش وزن سریع که سه سال پیش داشتم یکم بدن و سینه هام شل شده. نمی‌دونم چه ورزشی برم. فکر کردم بدنسازی خوب باشه 🤦

ممنون فدات شم که وقت گذاشتی... آخه من بخاطر کاهش وزن سریع که سه سال پیش داشتم یکم بدن و سینه هام شل ...

۲۳ سالم هست هنوز سنم کمه واسه اینکه بدنم بخواد شل و ول باشه😭