سلام خانوماااا بیاین کمک 😬😬من تصمیم گرفتم از چند روز دیگه ۲۰ جلسه برم باشگاه واسه بار اول میخوام برم خییییییییییییییییییییییلی میترسم و استرس دارم تا حالا توی عمرم نرفتم باشگاه اصلا آشنا نیستم با محیطش. اصلا بلد نیستم با دستگاه ها کار کنم و اینکه میترسم نتونم با بقیه هماهنگ باشم و ضایع شم میشه راهنمایی کنید دلشوره دارم 😭
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزم اول از همه بدنسازی نرو چون اگر ول کنی دوبرابر میشی من چندین ساله باشگاه میرم روز اولی ک میخواستم برم خیلی استرس داشتم هیچ شناختی نداشتم جلسه اول چربی سوزی بودم حرکات سخت و سنگین بود همه رو اشتباه انجام میدادم مربی ها معمولا خیلی زود صمیمی میشن میان بهت یاد میدن و روز اول سخت نمیگیرنو حرکات رو تعداد کمتر و اسونتر میدن البته هرکس ی جوره ولی معمولا تو باشگاه کسی کسی رو مسخره نمیکنه اولش ک میری فک میکنی همه بلدن فقط تو بلد نیستی بعداً متوجه میشی اصلا اینطور نیست شما از جلسه دوم ب بعد دیگ خیلی راحت میتونی حرکات رو انجام بدی و اینک بهت توصیه میکنم بدنسازی نرو با این حال اگر رفتی خیالت راحت باشه برای تردمیل از دور کند شروع میکنن آرومه آروم ک بتونی اوکی بشی حتمابگو تا حالا ورزش نکردی ورزش اولش سخته و کلافه کننده و بدن درداش اما جوری علاقه مند میشی ک نمیتونی ولش کنی لباسم هرچیدوس داری بپوش فقط راحت باشی توش حتما نباید ورزشی پوشید اما کتونی راحت بپوش ک اذیت نشی
عزیزم اول از همه بدنسازی نرو چون اگر ول کنی دوبرابر میشی من چندین ساله باشگاه میرم روز اولی ک میخواس ...
ممنون فدات شم که وقت گذاشتی... آخه من بخاطر کاهش وزن سریع که سه سال پیش داشتم یکم بدن و سینه هام شل شده. نمیدونم چه ورزشی برم. فکر کردم بدنسازی خوب باشه 🤦