2777
2789
عنوان

باشگاه😟

| مشاهده متن کامل بحث + 2678 بازدید | 31 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ترس نداره واقعاً . لباس ورزشی بپوش کتونی ورزشی هم همراهت باشه . ابمیوه و کیک و آب هم همراهت باشه باقیش مربی حل میکنه

لایکم نکن جیگر. یه نوجوون اورتینکر بدبخت. چیزدست هستم به روم نیارید:)ممنون میشم صلوات بفرستید
چجوری بود ؟ سوتی ندادی؟😂

نه اصلا خیلیم خوب بود بر خلاف فکر همه خیلییی مهربون و زود باهام دوست شدن

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

عزیزم اول از همه بدنسازی نرو چون اگر ول کنی دوبرابر میشی من چندین ساله باشگاه میرم روز اولی ک میخواستم برم خیلی استرس داشتم هیچ شناختی نداشتم جلسه اول چربی سوزی بودم حرکات سخت و سنگین بود همه رو اشتباه انجام میدادم مربی ها معمولا خیلی زود صمیمی میشن میان بهت یاد میدن و روز اول سخت نمی‌گیرن‌و حرکات رو تعداد کمتر و اسونتر میدن البته هرکس ی جوره ولی معمولا تو باشگاه کسی کسی رو مسخره نمیکنه اولش ک میری فک می‌کنی همه بلدن فقط تو بلد نیستی بعداً متوجه میشی اصلا اینطور نیست شما از جلسه دوم ب بعد دیگ خیلی راحت میتونی حرکات رو انجام بدی و اینک بهت توصیه میکنم بدنسازی نرو با این حال اگر رفتی خیالت راحت باشه برای تردمیل از دور کند شروع میکنن آرومه آروم ک بتونی اوکی بشی حتمابگو تا حالا ورزش نکردی ورزش اولش سخته و کلافه کننده و بدن درداش اما جوری علاقه مند میشی ک نمیتونی ولش کنی لباسم هرچیدوس داری بپوش فقط راحت باشی توش حتما نباید ورزشی پوشید اما کتونی راحت بپوش ک اذیت نشی

عزیزم اول از همه بدنسازی نرو چون اگر ول کنی دوبرابر میشی من چندین ساله باشگاه میرم روز اولی ک میخواس ...

ممنون فدات شم که وقت گذاشتی... آخه من بخاطر کاهش وزن سریع که سه سال پیش داشتم یکم بدن و سینه هام شل شده. نمی‌دونم چه ورزشی برم. فکر کردم بدنسازی خوب باشه 🤦

ممنون فدات شم که وقت گذاشتی... آخه من بخاطر کاهش وزن سریع که سه سال پیش داشتم یکم بدن و سینه هام شل ...

۲۳ سالم هست هنوز سنم کمه واسه اینکه بدنم بخواد شل و ول باشه😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز