سلام خانوماااا بیاین کمک 😬😬من تصمیم گرفتم از چند روز دیگه ۲۰ جلسه برم باشگاه واسه بار اول میخوام برم خییییییییییییییییییییییلی میترسم و استرس دارم تا حالا توی عمرم نرفتم باشگاه اصلا آشنا نیستم با محیطش. اصلا بلد نیستم با دستگاه ها کار کنم و اینکه میترسم نتونم با بقیه هماهنگ باشم و ضایع شم میشه راهنمایی کنید دلشوره دارم 😭
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم اول از همه بدنسازی نرو چون اگر ول کنی دوبرابر میشی من چندین ساله باشگاه میرم روز اولی ک میخواستم برم خیلی استرس داشتم هیچ شناختی نداشتم جلسه اول چربی سوزی بودم حرکات سخت و سنگین بود همه رو اشتباه انجام میدادم مربی ها معمولا خیلی زود صمیمی میشن میان بهت یاد میدن و روز اول سخت نمیگیرنو حرکات رو تعداد کمتر و اسونتر میدن البته هرکس ی جوره ولی معمولا تو باشگاه کسی کسی رو مسخره نمیکنه اولش ک میری فک میکنی همه بلدن فقط تو بلد نیستی بعداً متوجه میشی اصلا اینطور نیست شما از جلسه دوم ب بعد دیگ خیلی راحت میتونی حرکات رو انجام بدی و اینک بهت توصیه میکنم بدنسازی نرو با این حال اگر رفتی خیالت راحت باشه برای تردمیل از دور کند شروع میکنن آرومه آروم ک بتونی اوکی بشی حتمابگو تا حالا ورزش نکردی ورزش اولش سخته و کلافه کننده و بدن درداش اما جوری علاقه مند میشی ک نمیتونی ولش کنی لباسم هرچیدوس داری بپوش فقط راحت باشی توش حتما نباید ورزشی پوشید اما کتونی راحت بپوش ک اذیت نشی
عزیزم اول از همه بدنسازی نرو چون اگر ول کنی دوبرابر میشی من چندین ساله باشگاه میرم روز اولی ک میخواس ...
ممنون فدات شم که وقت گذاشتی... آخه من بخاطر کاهش وزن سریع که سه سال پیش داشتم یکم بدن و سینه هام شل شده. نمیدونم چه ورزشی برم. فکر کردم بدنسازی خوب باشه 🤦