2777
2789
عنوان

قرص لاغری

774 بازدید | 58 پست

اسلیم کوئیک بهتره یا اسلیم مکس؟

از کجا میتونم اصلشونو پیدا کنم؟

میتونم تو ی ماه ۵ کیلو کم کنم ایا؟

اصلا نمیتونم رژیم بگیرم و منظم باشم دوروز رعایت میکنم بعد نمیتونم قرص کمک میکنه؟حالم از خودم بهم میخوره😪😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هيچ قرصي تاثير نداره فقط رژيمو ورزش خودتو گول نزن

میدونی چقد رژیم  گرفتم دکتر تغدیه رفتم سختی کشیدم

همشون سریع برگشت چرا فک میکنین مایی که سمت قرص میریم راحت طلبیم من خسته شدم فقط😭

چند کیلویی؟ 

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛
اونا رو نمیدونم ،تجربه خودم جی سی المانیه ،تو‌ دو ماه ۱۳کیلو کم کردم با ۶۰تاییش

قیمتشو میگین ؟

و همچنین عوارص و طریقه مصرف؟

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
من امروز 2 ورق خریدم شروع کردم   15 کیلو زیاد دارم

شما که امروز خریدی قیمتشو میگی؟

همچنین طریقه مصرف؟

عوارض نداره؟

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤