2777
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 58 پست
عیبی ندارد گلم هر سوالی داری بپرس ،بله خودم مصرف کردم ،دو ماه ،،،،۱۳م کیلو کم کردم ،اشتهات صفر میشه ...

من خیلی زیاد غذا و تنقلات میخورم بخصوص تنقلات شیرین و کلا شیرینیجات اگه چیزی باشه که اشتهای منو کم کنه عالیه.

قدیم دکتر تغذیه میرفتم برای کم شدن اشتها قرص تنوئید ریتارد میداد واقعا هم اشتها رو کم میکرد،بعدا گفتن خیلی خطرناکه و دیگه پیدا نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز بازم تحقیق کن ،اصل نباید ارزون باشه ،تو سایت های مختلف برو نظرات رو در موردشون بخون

درموردش خوندم نمیتونم تفاوت اصل و تقلبیشو بفهمم ولی قیمت اصلشم پایینه چون ساخت ایرانه

من یه سری دارو میخورم مثل سرترالین ،پروپرانول،کلرودیازپوکساید (ضد استرس و اضطراب و اینا هستن) بنظرت ...

تو سایت پاک تن طب برو تمام نکاتش رو گفته که کی نباید استفاده کنه یا با چه داروهای تداخل داره

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️

اسی  یه نینی سایتی هم گفته بود قرص کرفس ولی کم پیدا میشه😩

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
من خیلی زیاد غذا و تنقلات میخورم بخصوص تنقلات شیرین و کلا شیرینیجات اگه چیزی باشه که اشتهای منو کم ک ...

میل به شیرینی رو صفرررررر می‌کنه ،من که شیرینی لب نمیزدم ولی قبلش مث آدم خودتون بودم ،الانم بعد لاغریم شیرینی نمی‌خورم اصلا شاید برا همینه بر نگشته

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
شما که امروز خریدی قیمتشو میگی؟ همچنین طریقه مصرف؟ عوارض نداره؟

ورقی 11 تومن 

نوشته گیاهی 

من 3 تا خوردم 

ان شالله بسازه لاغر شم 

فقط از صبح 3 بار رفتم دستشویی  فکر کنم ملین هم هست

اسی  یه نینی سایتی هم گفته بود قرص کرفس ولی کم پیدا میشه😩

قرص کرفس چیه دیگه باهوش نشنیده بودم :( چرا اینقد زیادن اخه ادم گیج میشه همه هم استفاده میکنن بعد بما میگن نخور ضرر داره ☹

وزنت که مناسبه واقعا البته بستگی داره که چقدر چربی کجات جمع شده از 60 کیلو تا 70 وزنت معمولیه  ...

اره وقتی bmi میگیری بنظر معمولیه ولی چون قدم بلنده خیلی گنده میشم قبلا همیشه لاغر و ظریف بودم همه میگن حالا عروسی کنی چاقترم میشی. بدنم خیلی مقاومه با رژیمای سخت و گریه درار و ورزش ماهی ۱ کیلو کم میکردم دوروز بعد برمیگشت 

اره وقتی bmi میگیری بنظر معمولیه ولی چون قدم بلنده خیلی گنده میشم قبلا همیشه لاغر و ظریف بودم ...

با بامداد خمار لاغر کن خب

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛