شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾 زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛 وزن شروع :90 وزن فعلی :87 وزن هدف :70 غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻 بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾 زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛 وزن شروع :90 وزن فعلی :87 وزن هدف :70 غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻 بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛
میدونی چقد رژیم گرفتم دکتر تغدیه رفتم سختی کشیدم همشون سریع برگشت چرا فک میکنین مایی که ...
بخاطر اينه كه رژيمه درست نميگيري رژيماي قندي روغني نگير بر پايه سبزيجات و پروتئين بگير با وزنه تو خونه ورزش كن وزنه دو كيلويي زخم معده ميگيري با اين قرصا باز خود داني ميانبر وجود نداره من هر كاري كه فك كني كردم
شوهرم نمیدونه میخوام قرص بخرم واسه همین باید یچیز قیمت پایین بگیرم . بین اوناییکه عوارض ...
من دارم یه گروه میزنم از 10 تیر فعالیتمو شروع میکنم قراره هر کسی هر تجربه ای داره توش بیاد بگه از چند تا بچه ها که کاهش وزن 20-30 کیلو داشتن دعوت کردم که به عنوان ادمین از تجربه هاشون بگن هر کسی میخواد واتس اپ بهم پیام بده(الان تعداد کمه اما باید اعضا عضو بشن تا فعالیت اغاز بشه)
من دارم یه گروه میزنم از 10 تیر فعالیتمو شروع میکنم قراره هر کسی هر تجربه ای داره توش بیاد بگه از چند تا بچه ها که کاهش وزن 20-30 کیلو داشتن دعوت کردم که به عنوان ادمین از تجربه هاشون بگن هر کسی میخواد واتس اپ بهم پیام بده(الان تعداد کمه اما باید اعضا عضو بشن تا فعالیت اغاز بشه)
من از چند جا تنویید گرفتم همش فیک بود از داروخونه هم گرفتم تایوانی بود خوب نبود از یکی از اشناها شما ...
سلام
🔴🔴🔴 پست هاتون کلا ممنوعه 🔴🔴🔴
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.