2777
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 58 پست

اسی چند کیلویی و قدت چنده؟ 

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتشو میگین ؟ و همچنین عوارص و طریقه مصرف؟

نیم ساعت قبل صبحانه ی دونه،قیمت ۶۰تایی الان ۷۰۰،من خریدم ۴۶۰اون موقع،عوارضم برای من نداشت آنچنان،یبوست بود و سردرد قابل تحمل

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
 من قدم ۱۷۳ وزن ۷۲

وزنت که مناسبه واقعا البته بستگی داره که چقدر چربی کجات جمع شده از 60 کیلو تا 70 وزنت معمولیه 

با ورزش خوب میشی مطمعنا👍🏻

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛
اره گیاهیه،اصل بود کد اصالت سنجی داره،الان دیدم ۷۰۰،اشتها کم میکنه

شوهرم نمیدونه میخوام قرص بخرم واسه همین باید یچیز قیمت پایین بگیرم . بین اوناییکه  عوارض ندارن و قیمتشون پایینه این دوتا رو پیدا کردم . هووووف☹

خودتون استفاده کردید؟ چه مدت؟ نتیجه دیدید واقعا اشتها رو کم میکنه؟ ببخشیدزیاد سوال میپرسم

عیبی ندارد گلم هر سوالی داری بپرس ،بله خودم مصرف کردم ،دو ماه ،،،،۱۳م

کیلو کم کردم ،اشتهات صفر میشه ،خیلی خیلی کم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
نیم ساعت قبل صبحانه ی دونه،قیمت ۶۰تایی الان ۷۰۰،من خریدم ۴۶۰اون موقع،عوارضم برای من نداشت آنچنان،یبو ...

من یه سری دارو میخورم مثل سرترالین ،پروپرانول،کلرودیازپوکساید (ضد استرس و اضطراب و اینا هستن) بنظرت تداخل دارویی داره؟

من یه سری دارو میخورم مثل سرترالین ،پروپرانول،کلرودیازپوکساید (ضد استرس و اضطراب و اینا هستن) بنظرت ...

من تا حالا قرص و اینا استفاده نکردم ولی اگه دارو میخوری بنظرم حتما به دکترت زنگ بزن بگو