2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واست دعا کردم که برگرده مطمئنم باش اگه بخادت یه روز میاد 

ببین میادش ۱۰۰ درصد هر فالی میگیرم میزنه میاد

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
مرسی عزیزم...😭💔😔  امید وارم اروم بشم اون نامرد دس از این کاراش برداره

خواهش میکنم به کارما و خدا امید داشنه باش زجرشو میبینه

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
خب پس این دیوونه بازیات چیه دختر ؟؟؟

دلم تنگه واسش

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
پونه شفیع😐 تو زندگی من چرا دخالت میکنی😐 دفه اخرت باشه منو زنامو لایک میکنیا😐

من ؟؟ 

دیوار کوتاه تا پیدا نکردی مرتیکه 🤨🤨 

من خودم صاحاب دارم زن توئه دنبال منع

من ترجیح میدم اون آدم نفهم و بی درک باشم تا آدمی که می‌فهمه و عذاب میکشه
 نکشیمون ولم کن هوارررر مردم دست از سرم بر نمیداره مرتیکه

ت خیانت کردی 

کمربند من کووووو

مهریتو ببخش هررری

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
دلم تنگه واسش

همه اینا میکذره یه روزی به این دیوونه بازیات میخندی می‌دونی اگه عرفانت بفهمه چفد ناراحت میشه و دلش میشکنه؟؟؟

من ترجیح میدم اون آدم نفهم و بی درک باشم تا آدمی که می‌فهمه و عذاب میکشه