2777
2789
روانی شدم

نکن دیوونه این کارا چیه من مثل تو بودم عشقم یه سال رفت الآنم فک کنم دارم ازش باردار میشم امید داشته باش برمیگرده 

من ترجیح میدم اون آدم نفهم و بی درک باشم تا آدمی که می‌فهمه و عذاب میکشه
ب هر روشی ب خودم اسیب میزنم

منم اینکارارو میکردم مخصوصا رو بدنم ک معلوم نیس ولی نکن دختر بعدا پشیمون میشی از من هنوز جاشون هس 

نقاشی بکش خط خطی کن ولی دیگه به بدنت اسیب نرسون🌹

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن دیوونه این کارا چیه من مثل تو بودم عشقم یه سال رفت الآنم فک کنم دارم ازش باردار میشم امید داشته ...

😔💔😭😭😭

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
کم حرف بزن نیمه گمشدمو پیدا کردم  جلو چش نباش شر میشه

خودتو خودشو جرواجر میکنم😒

صبت نکن میخوابونم دهنت

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
نگا ب چ روزی من خاک ت سر انداخت....🖤😔💔

میتونی روم حساب باز کنی باشه؟

بخوای هر وقت دلت گرفت باهم حرف میزنیم نگا این راهش نیس دختر خوب 

من کردم راهشو رفتم الکی خودتو اذیت نکن ی روزی به این کارات میخندیو پشیمونی مطمئن باش همه چی درست میشه

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
بستنیم میخام😐😂 بستنی بخر اشتی کنم (وای چه زود خر شدم)😂

بستنیم میخرم برااااات😈😈😈

فلن بیا بریم کارت دارم کره خر

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
میتونی روم حساب باز کنی باشه؟ بخوای هر وقت دلت گرفت باهم حرف میزنیم نگا این راهش نیس دختر خوب  ...

مرسی عزیزم...😭💔😔 

امید وارم اروم بشم اون نامرد دس از این کاراش برداره

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.