2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودتتتتت چرا رفتی خیانت کردییی؟ من ک دوست داشتمممم جوونیمو پات گذاشتممم برم تاپیک خیانت بزنم میا ...

😂😂خر نشو

ت سوگیلی عی

بخوای بری یکی دیگ جاتو میگیره

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
اره بابا نمیتونه طاقت نداره هر روز ب هر بهونه ای بهم پیام میده الهی ددرت بگردم من  بی قراری ...

با توجه به این ک رمان زیاد میخونم جات بودم فرار میکردم😐😂💔

ولی منم این مشکلو داشتم مادرش خیلی ازم دورش کرد ولی خب بعدش درست شد عشق ادمی ک رسیدن بهش غیرممکنه الکی به دل ادم نمیوفته😌🌹

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
دلش خوشه کربلا رفته...💔

بعضی از این ادما از شمر و یزید بدترن کربلاعم میرن😐💔

●━━━━━━───────ㅤ   ⇆    ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_*   انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/                                                •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•°                            ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
بعضی از این ادما از شمر و یزید بدترن کربلاعم میرن😐💔

نگا ب چ روزی من خاک ت سر انداخت....🖤😔💔

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
آقا این چه وضعشه من دارم غش میکنم       جانم جانم عشقتون پایداد

ت نخواسی😒

وگرن من کم نذاشتم برات😒

گمشو از جلو چشام😒

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)