2821
2789

[QUOTE=194608459]حتی تو ظاهرم از رفتارشون خوشم میاد دیروز دوستمو دیدم ناخواسته 2 تا سوال بی ربط کردم خیلی پشیمون شدم ...[/QUOTE 

رفتارتو درست کن وگرنه میشی مث اونا که درباره جد اباد آدم میپرسن

بزرگترین و بهترین دین انسانیته.......

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من از این ناراحتم ک چرا من این مدلی شدم

خب رفتار بقیه ناخداگاه روی آدم اثر میکنه حتی لهجه هم تغییر میکنه با خانواده شوهر اینکه چیزی نیس ولی سعی کن خودتو درست کنی

ناراحت شدم به خاظره حرفای مادرشوهرم بحاطره اینکه به دخترم گیر دادم بخاطره اینکه پدرشوهرم فهمید بخاطره توضیح اضافیم به خواهرشوهرم و رفتار غیر دوستانه اون

یا ما یه بچه داریم دخترم داشت میگفت دوستش داداش داره منم گفتم اره داداشش مواظبشه مادرشوهرم به دخترم ...

وای رفتارش راس میگی بجای اینکه بگه اگه خدا بخدا به توهم داداش میده اگه هم نه خب بابات مواظبمه اینو میگه 

میدونی من به نتیجه رسیدم مادرشوهر و خواهرشوهرم هرگز رفتارشون با من دوستانه نمیشه هرگز حتی اگه من خوب باشم حالا نمیگم من خوب بودم نه ولی اونا هم هیچ وفت با من دوست نبودن

دلم میخواد خیلی متشخصانه رفتار کنم کلاس خودمو حفظ کنم خودمو در حد مادرشوخرم و خواهرشوهرم پایین نیارم دلم میخواد انقدر خوب باشم که دوستام بفهمن من پیشرفت کردم و تو فکر اونا نیستم

دلم میخواد خیلی متشخصانه رفتار کنم کلاس خودمو حفظ کنم خودمو در حد مادرشوخرم و خواهرشوهرم پایین نیارم ...

عریزم سعی کن رفتارتو برای دل خودت خوب کنی نه بخاطر دوستات اره تو درس رفتار کن که شاید اونا هم یادگرفتن نباید از بدی دیگران یاد گرفت برعکس باید خوبیت نشونشون بدی