2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش میره خودتو حرص نده کلا چرا میزاری دخترت شب جایی بمونه من خیلی وابسته ام به دختر باید شبا حتما پ ...

نه میگفت فردا که مامانم میره سرکار بیام خونه شما خونه مامانم میمونه خودشم شب جایی نمیمونه

نه میگفت فردا که مامانم میره سرکار بیام خونه شما خونه مامانم میمونه خودشم شب جایی نمیمونه

پس دیگه چی یه کادو براش بخر یه کیکم براش درست کن از دلش دربیار

بزرگترین و بهترین دین انسانیته.......
اره بگو گلم

یا اینکه با دوستام بعضی وقت ها قرار میذارم وقتی میبینمشون چقدر با شخصیت رفتار میکنن میگم چرا من انقدر ضایعم اونا خیلی باکلاس شدن اما من انقدر رفتارهای بد خانواده شوهرمو دیدم مثله اونا شدم البته شاید خودمم استعدادشو داشتم

پس دیگه چی یه کادو براش بخر یه کیکم براش درست کن از دلش دربیار

اره واسه دخترم ختما این کارها رو میکنم اما میگم خواهرشوهرم میتونست دوستانه تر برخورد کنه یا میگم شاید پدرشوهرم فکر کنه من نذاشتم نمیدونم حساس شدم

یا اینکه با دوستام بعضی وقت ها قرار میذارم وقتی میبینمشون چقدر با شخصیت رفتار میکنن میگم چرا من انقد ...

مگه خانواده شوهرت چه جوری رفتار میکنن ؟ گاهی اوقات همه رفتار دوستات شاید کلاس گذاشتن باشه در واقعه اونجوری نباشن

مثلا دوستام هیچ سوال شخصی از کسی نمیپرسن یل راجع به خودشون تعریق نمیکنن وپز نمیدن اونوقت مادرشوهر من دائم پز نداشته هاشو میده یا مثلا سوال اضافی میپرسه انگار واسه من عادی شده

اره واسه دخترم ختما این کارها رو میکنم اما میگم خواهرشوهرم میتونست دوستانه تر برخورد کنه یا میگم شای ...

این خانواده شوهر ها همیشه از یه چیزی دلخوری خودتو اذیت نکن

مگه خانواده شوهرت چه جوری رفتار میکنن ؟ گاهی اوقات همه رفتار دوستات شاید کلاس گذاشتن باشه در واقعه ا ...

حتی تو ظاهرم از رفتارشون خوشم میاد دیروز دوستمو دیدم ناخواسته 2 تا سوال بی ربط کردم خیلی پشیمون شدم مثله اینکخ چندتا واحد واسه شماست شوهرت کارش چیه

مثلا دوستام هیچ سوال شخصی از کسی نمیپرسن یل راجع به خودشون تعریق نمیکنن وپز نمیدن اونوقت مادرشوهر من ...

عزیرم اونا سن شون از مادرشوهر کمتره جایی دخترشو دارن باید رفتارشون بروز باشه سن آدما اینجوری شون میکنه هر چی سن بالا میره سوال پرسیدنشون بیشتر

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز