2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاغلم دیشب خونه مادرشوهرم بودیم دخترم پیش مامانم میمونه گفت فردا میام خونه شما هر روز میام از دخترم حرصم گرفته بود موقع برگشت تو ماشین به دخترم غر زدم گفتم من میخواستم واسه روز دختر واست کیک بخرم حالا میری اینجا نمیخرم اونم گریه پدرشوهرم جلوی در بود شنید اومد جلو دخترم هم گفت فردا نیا دنبالم نمیام اونم خیلی بد به من نگاه کرد ابروم رفت

از من به تو نصيحت روي دوست و همكار هيچوقت حساب باز نكن 

يه مثل هست ميگه: اگر از بدبختي و ناچاري خون تو دهنته جلوي كسي توف اش نكن

من سالهاي اول خيلي اوضاع بدي داشتم به دوست و همكاركه فكر ميكردم خوبن گفتم، جز چاقوي تو دل و پشيموني نداشت 

الان با هيشكي رفاقت اونجوري نميكنم درد دلمم به كسي كه بشناستم نميگم 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
من شاغلم دیشب خونه مادرشوهرم بودیم دخترم پیش مامانم میمونه گفت فردا میام خونه شما هر روز میام از دخت ...

اشکالی نداره دعوای مامان دختری بوده پیش میاد به کسی هم ربطی نداره دختر و مامانشون همش دعوا میکنن حال خودتو خراب نکن دخترت چند سالشه؟

بزرگترین و بهترین دین انسانیته.......

بد من خواستم درستش کنم گفتم به دخترم حالا فکر میکنن من بهت گفتم رفتم خونه تو واتساپ پیام دادم به خواهرشوهرم که واسه دخترم از دیجی کالا بازی سفارش دادم دخترم یادش افتاد صبح میاد هونه مامانم پشیمون شد زد زیر گریه بابا هم دید دخترم یک لحظه میگفت میخوام برم میخوام نرم اینجوری به خواهرشوهرم گفتم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز