2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من خیلی وقت ها پیش دوستام دردل کردم بعد ها متوجه شدم خودمو پیششون کوچیک کردم

عزیزم یه چیزی بگم ناراحت نمیشی ؟ دوستی که بایه درددل دوستشو کوچیک ببینه دوست خوبی برات نمیشه

بزرگترین و بهترین دین انسانیته.......

به نظرت خیلی ضایع بود چون صبح شوهرم به باباش زنگ زد نیا دنبال دخترم منتظره سفارشش از دیجی کالاست چون واقعا من به دخترم راجع به کیک گفتم گفت نمیرم هرچی گفتم برو میخرم گفت نه منم به خواهرشوهرم توضیح دارم نمیاد

به نظرت خیلی ضایع بود چون صبح شوهرم به باباش زنگ زد نیا دنبال دخترم منتظره سفارشش از دیجی کالاست چون ...

اشکال نداره تو راستشو گفتی میخواد باور کنه میخواد نکنه به شعور خودشه بسته ست

گفتم با اون عروسشون چطور رفتار میکنن

با اون اصلا خوب نیستن باز منو بیشتر قبول دارن اون بدون اجازه و حضورشون با برادرشوهرم یواشکی عقد کردن 5 ساله عقدن برادرشوهرمم نمیبرتش سر زندگیش

با اون اصلا خوب نیستن باز منو بیشتر قبول دارن اون بدون اجازه و حضورشون با برادرشوهرم یواشکی عقد کردن ...

وای پس باید تورو حلوا حلوا کنن بزار روسرشون .از شوهرت راضی هستی یا اون مث اونا رفتار میکنه

وای پس باید تورو حلوا حلوا کنن بزار روسرشون .از شوهرت راضی هستی یا اون مث اونا رفتار میکنه

شوهرم خیلی خوب و عالیه خداروشکر ازش راضیم شاید مالی ضعیف باشه ولی خیلی خوبه

شوهرم خیلی خوب و عالیه خداروشکر ازش راضیم شاید نالی ضعیف باشه ولی خیلی خوبه

بازم خدا رو شکر کن شوهرت خوبه رفتارش درسته وگرنه باید چیکارمیکردی ؟

حالا ضایع شدم به نظرت

اشکال نداره تو میدونی رفتارت درست بود باهاشون کجی از اوناست پس هر کاری هم میکردی بازم ناراحت میشدن پس به خودت سخت نگیر یه وقت برو سری بهشون بزن اگه هم دماغشون تو سرشون بود تو عادی رفتار کن 

اره هزار بار خداروشکر به نظرت من با مادرشوهرم خواهرشوهرم چجوری رفتار کنم

هر وقت بری خوب یکم حالت نارحتی دارن اما تو به خودت نگیر عادی رفتار کن با خوبیات اونا زود فراموش میکنن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز