2821
2789

من حداقل یک مدت نمیخوام به رفتن و نرفتن دخترم گیر بدم اما مادرشوهرم اصلا بهم زنگ نمیزنه منم زنگ نمیزنم خونمم تا دعوتش نکنم نمیاد منم سالی یکی دوبار بهش میگم بیا خودمم هر هفته یک وعده میرم قبلا روز تعطیل میشد کامل میرفتم حالا میخوام یک وعده برم راجع به هیچی هم از خودم نمیگم سوالی هم نمیکنم ظرفم میشورم میام دیشب خواستم بشورم خودش گفت نمیخواد اینبار میشورم حرفی نباشه به نظرت خوبه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه دوس داری این دفعه دعوتشون کن

میدونی خیلی ازشون دل خوشی ندارم اما شاید این کارو کردم مثلا 3 هفته پیش خواهرشوهرم اومده بود بعد مادرشوهرم تنها مونده بود خونه حب که چی نیومد جتمت من باید دعوتش کنم خب بیا نوتو ببین ما نریم اونم نمیاد

مجرد تنها اومده بود اونم نیومده بود تنها مونده بود

تو فکر خودتو مشغول نکن به جنبه خوبش فک کن شاید یه مشکلی داشته ایجوری فک کن اعصاب خودتو خراب نکنی بعضی چیزا ارزش نداره هرچند منم زود ناراحت میشم 

بزرگترین و بهترین دین انسانیته.......
من اگه جای تو بود یه دعوت ازشون میکردم و قضیه رو تموم میکردم به مادرشوهرت  احترام بزار تو مهمون ...

ببخشید انقدر وقتتو میگیرم یعنی انقدر قضیه بد بوده که میگی دعوتشون کنم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز