2777
2789
عنوان

فاصله سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 128 پست
واقعا سنتون بالاس 

من ۳۴ همسرم ۳۲

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ۶ سال زیاده،من ۲ سال از همسرم بزرگترم بااینکه از نظر ظاهری خیلی کمتر ازون نشون میدم اعتمادبنفس ...

متین میفرمایین

سنتی ازدواج کردین

میشه بدونم چند سالتونه

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیفتدبگذار دوام آوردنت هنر تو باشد
از نظر من بله بچه اس... تازه نوجونی رو تموم کرده هنوز جوونی نکرده پرش میکنه از نوجونی به متاهلی و ...

مثلا میخاد چیکار کنه  نه ک میره سفرهای خارج از کشور رو مجردی میگرده یا با دوستاش قرار شبانه میذاره میره کافی شاپ 

مگ اینجا اروپاست اخه 

با این حرفاتون دخترا میمونن خونه پییر میشن 

خب میتونه دوران جوانیشو درکنار همسرش باشه دیگه 

میتونه درکمال حوصله و سلامت جسمی بچه داربشه

نه که تو سن سی وچند سالگی با وجود تمام مشکلات حسمی و بیماری ب زور بچه دارشه

فاصله سنی من و شوهرم یک ساله

ولی خیلی راضی نیستم

هنوز خیلی رفتاراش بچه گانه است

به نظرم فاصله سنی زیاد بهتره

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
متین میفرمایین سنتی ازدواج کردین میشه بدونم چند سالتونه

سنتی نبوده عزیزم،تو دانشگاه باهم آشنا شدیم،من ۳۴م

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
پس با همین فرمون حرف مردم برو جلو ببینم به کجا میرسی موفق باشی

👍👏

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
😐😐😐دخترا تو ۱۳سالگی میرن ما الان ترشیده حساب میشیم حرف مردم داره اذیتم میکنع

هارالیسان  جانیم?منده تورکم مردمین سوزونه گوره12سنیمده نامزد اولدوم..الان19سنیم وار بیدنه3سنین ده اوشاغدان...بعضی موقه لر دییرم ایکاش ایندی ازدواج الیردیم ..