2777
2789
عنوان

فاصله سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 128 پست
نه گلم ربطی نداره بهترین همون همسن بودن منتهاش شوهر شما به بلوغ نرسیده

خودم فکر میکنم من بیشتر از سنم متوجه میشم

اون درسته

ولی کلا به نظر فاصله سنی چند سال بهتره

زنا خیلی زودتر از مردا از نظر جسمی پیر میشن

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه الانا مشاوره ها میگن بعد۳۰ که دختر وپسر پخته میشن دیگه سن ملاک نباشه واسشون

درسته تا ۵ سال مشکلی نداره از نظر مشاورا،درصورتیکه خانم خلقیات و روحیاتش جوری نباشه که بخواد برای شوهرش مادری کنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خودم فکر میکنم من بیشتر از سنم متوجه میشم اون درسته ولی کلا به نظر فاصله سنی چند سال بهتره زنا خی ...

این واسه قدیم که زنا زودتر پیر میشدن چون تا ۸ شکم کمش میزاییدن اما الان اینطور نیست خانومای ۵ سال بزرگتر هم جوون ترن کاملا

این واسه قدیم که زنا زودتر پیر میشدن چون تا ۸ شکم کمش میزاییدن اما الان اینطور نیست خانومای ۵ سال بز ...

والا بچه خیلی زنا رو از پا میندازه

من هر کی رومیشناسم یه مشکلی براش پیش اومده

یه بارداری و زایمان هم کم از بدن نمیکشه

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

من خودم 19 سالمه 

دارم ازدواج میکنم امروز نامزدی ایشون 25 ولی کمتر نشون میده ظاهرا منم ببشتر نشون میدم 😑

در کل من دیدم وقتی سن میره بالا چه دختر چه پسر وسواسی و کمال گرا میشن از طرفی خیلی از اطرافیان ما ک دیر ازدواج کردن بعدش زود تو فکر بچه دار شدن بودن چون میخواستن سالم باشه خودشونم مادر و پدر پیری نشن 

خیلی ها هم دیگ تن به ازدواج ندادن 

منم با عقل تصمیم گرفتم ازدواج هیچ محدودیت نداره 

تازه خیلی از نیاز هاتو با امنیت کامل پاسخ گو 

درسته تا ۵ سال مشکلی نداره از نظر مشاورا،درصورتیکه خانم خلقیات و روحیاتش جوری نباشه که بخواد برای شو ...

اون موقع که ابراز علاقه کرد بهش نه گفتم 

اما بعد اون ماجرا منم که دلم لرزیده

هرچیزی پرسیدم واقعیتو بهم گفت

میدونست ازش بزرگترم و ازم ...

اینکه وقتی گفتم برو اعصابم بهم میریزه .گفت فقط بخاطر تو که اذیت میشی وگرنه من هنوز رو حرفمو

وخیلی چیزای دیگه

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیفتدبگذار دوام آوردنت هنر تو باشد
والا بچه خیلی زنا رو از پا میندازه من هر کی رومیشناسم یه مشکلی براش پیش اومده یه بارداری و زایمان ...

کار بیرونم مردا رو اذیت میکنه و شکسته میشن الان سن شناسنامه ای مهم نیست سن بیولوژیک آدما مهمه یه آدم ۲۰ ساله ممکنه سن بیولوژیکش ۳۵ باشه اما یه ۳۵ ساله سن بیولوژیکش ۲۵ باشه 

به خودت برس  ویتامین مصرف کن ضد آفتاب بزن و ... زیاد آب بخور

همسن حساب میشید اما میخوام بدونم  چالش هم داشتید چون بعضی ادما و خانوادها خیلی سنتی کاذب فکر می ...

خیلی زیااااد،خانوادش به شدت مخالف بودن البته بعد ازدواج متوجه مخالفتشون شدم،خواهراش هم با اختلاف ۸ تا ۱۰ سال کوچیکتر از شوهراشون ازدواج کرده بودن،من یه مورد عجیب بودم واسشون

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست