2821
2789
عنوان

فاصله سنی

1232 بازدید | 128 پست

یدونه پسر هست ۲۷سالشه پسر خوبیه اخلاقشم خوبه اومده خواستگاری 

من خودم ۱۸سالمه به نظرتون فاصله سنیمون زیاده؟چیکارکنم؟

ایشی دوشنده آختارانا کفیم چکنده جواب ورجم

۹ سال خیلی زیاد نیست

ولی تو بچه ای واسه ازدواج

پشیمون میشی حتی اگه عروس ملکه انگلیس باشی

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

۹ سال خیلی زیاد نیست ولی تو بچه ای واسه ازدواج پشیمون میشی حتی اگه عروس ملکه انگلیس باشی

😐😐😐دخترا تو ۱۳سالگی میرن ما الان ترشیده حساب میشیم حرف مردم داره اذیتم میکنع

دوران نامزدی و عقد بدی داشتیم ولی ربطی ب سنمون نداشت فاصله زیاد و دخالتای دیگران باعثش بودن

🤦🏻‍♀️الان به نظرت قبول کنم یا ن

اگر واقعا عاشقش شدی ازدواج کن؛ ولی یادت باشه ده سال دیگه که تو ۲۸ سالته همسر چهل ساله داری و وقتی چهل سالت باشه همسر میانسال پنجاه ساله داری❤با عقل تصمیم بگیر من دوسال پیش تو هجده سالگی ازدواج کردم با همسرم یک سال اختلاف دارم ولی الان با خودم میگم کاش ۲۰ سالگی حداقل ازدواج کرده بودم چون زود آدم میوفته تو مشکلات و غم و غصه و حرص و جوش...

۱۸سال بچست؟ دیگ بعد۱۸سال میتونن ازدواج کنن وتوانایی مدیریت زندگی رودارن

از نظر من بله بچه اس...

تازه نوجونی رو تموم کرده

هنوز جوونی نکرده

پرش میکنه از نوجونی به متاهلی و یک مرحله از زندگیش حذف میشه

که هیچ چیز جاشو پر نمیکنه

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
😐😐😐دخترا تو ۱۳سالگی میرن ما الان ترشیده حساب میشیم حرف مردم داره اذیتم میکنع

پس با همین فرمون حرف مردم برو جلو

ببینم به کجا میرسی

موفق باشی