2777
2789
عنوان

فاصله سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 128 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای  هر کار دیگه ای بزرگه برای ازدواج بچس؟     اتفاقا بزرگ که میشن براخودشون دیگه ب ...

اره چون ازدواج رو فقط مشترک شدن زندگی میدونن اما اصلا اینطور نیست

همین دیگه.وقتی به همون تفکر رسیدن تو بزرگی و تونستن مستقل باشن اون موقع تشکیل زندگی و یه زندگی دو نفره خوبه

راجب خوشبختی چیزی نگفتم ولی اختلاف سن زیاد که باشه باعث ایجاد یک سری اختلاف نظر ها هم میشه همونجور ک ...

عزیزم حرفتون کاملا درسته،ولی همه ی اینایی ک گفتین بستگی ب ذات و تربیت خانوادگیه اون آدم داره،انقد هستن ک همسراشون ازشون کوچیکترن ولی همش دنبال بهانه واسه خیانت میگردن،اکثر اختلافا و طلاقی هم ک پیش میاد مردا از زناشون بزرگترن،همسایمون ۱۲ سال از شوهرش بزرگتره و الان حدود ۵۰ سال سنشونه عاشقانه دارن باهم زندگی میکنن،ذات اگ‌ پاک باشه و عشق اگ واقعی،زندگی تا ابد پابرجا میمونه،زندگی ک بخواد بهم بریزه میریزه سن و سال واقعا بهونس،فقط عشق برای دوامِ ی زندگی کافیه همین

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
عزیزم حرفتون کاملا درسته،ولی همه ی اینایی ک گفتین بستگی ب ذات و تربیت خانوادگیه اون آدم داره،انقد هس ...

من مادر پدر خودم یازده سال تفاوت دارن و عشقو زندگیشون الگوی خیلیاس ولی این چیزی از این که پدرم همیشه افتاده تر از مادرم بوده و خیلی جاها ذوق مادرم کور شده کم نمیکنه هر زندگی خوبی و بدی داره، منم گفتم بهشون که اگر واقعا عاشق شدی قبول کنن 🙄ولی عواقبشم گفتم، و به نظر من عشق تا یه جایی ادامه داره؛ از یه جایی ب بعد وابستگی و تفاهم و یکی شدنه،معلومه کسی ک ۳۰سال همسرش بزرگتره عشق براش کافی نیست زن چهل ساله و مرد هفتاد ساله🤗پس سن هم معیار مهمیه،باید عاقلانه و واقع بینانه دید