2777
2789
عنوان

فاصله سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 128 پست
مثلا میخاد چیکار کنه  نه ک میره سفرهای خارج از کشور رو مجردی میگرده یا با دوستاش قرار شبانه میذ ...

باشه عزیزم

زود برید شوهر کنید ترشیده نشید

دیگه وقتی شما خودتو با هویج و خیار هم سطح میدونی من چی بهت بگم

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هارالیسان  جانیم?منده تورکم مردمین سوزونه گوره12سنیمده نامزد اولدوم..الان19سنیم وار بیدنه3سنین ...

مرندیم نازیم والاه بولمورم نینیم با قالمشام مردمن سوزونه دیلر تورشوب قالب عوده

ایشی دوشنده آختارانا کفیم چکنده جواب ورجم
ادبیاتش بد بود  ماها که دانشگاه رفتیم داریم تلاش میکنیم واسه شغل چی بگیم واقعا مارو ترشیده مید ...

عزیزم اون دوستان خودشون رو با خیار و هویج و کلم هم سطح میکنن که میگن ترشیده

شما خودت رو ادم حساب میکنی

اصلن برات مهم نباشه

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
در کل بستگی داره به خودتون و ایشون ک اخلاق جفتتون چجوری  اگه زیر سی سالشه قضیه فرق میکنه چون ا ...

نظر خودمم همینه

من بهش جواب رد دادم

زمان که بگذره مشخص میشه واقعا عاشق بوده یا نه

گفت که سه ساله عاشق شده 

معلوم میشه که ثبات اخلاقی داره یانه

یه مقدارم سنش بیشتر میشه پخته تر میشه

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیفتدبگذار دوام آوردنت هنر تو باشد
الان این ینی چی؟شما خوشبختی وازدواج رو تو چ چیزی خلاصه کردین؟

راجب خوشبختی چیزی نگفتم ولی اختلاف سن زیاد که باشه باعث ایجاد یک سری اختلاف نظر ها هم میشه همونجور که اگر کم باشه باعث مشکل میشه؛ کقتی تو جوونی و عاشق گردش و شیطنتی همسر میانسالت میخواد بازنشست بشه و آرامش و استراحت نیاز داره ؛یا وقتی بیست سالته و میخوای دیوونه بازی در بیاری همسرت کاملا عاقله و کارات براش بچگانست🌹مادر و پدرم یازده سال تفاوت دارن و میدونم مامانم چ مشکلاتی داشته هرچند خوبی هایی هم داره ولی این تفاوت زیاده از نظر من

زندگی شون چطوره

والا میگه کاش زنش نمیشدم هی میگه اگه بچه نداشتم طلاق میگرفتم آبجی آدم با آدم فرق داره شاید همه مث هم نباشن

کی اخه تو این دوره زمونه تو ۱۳ میره اصصصصلا توجه نکن منم از ترشیدگی میترسیدم ولی اصصصصلا به این موضو ...

مرسی آجی❤

سلام همگی😁

گلی جان هر کسی تو ازدواج معیار ها و علاقه هاش متفاوت😅بعضیا دوس دارن فاصله سنیشون زیاد تر باشه ک مرد زندگیشون با تجربه تر و پخته تر باشه بشه بهش تکیه کرد 😅

بعضیا هم نه دوس دارن باهم بپزن😀 

به نظر من سن کلا معیار اصلی نیس

الان یکی از فامیلامون ۱۹سالشه با همسرش۲۸سالشه ازدواج کرده خیلیم خوش و خرمن😁

ولی یه نصحیت خواهرانه ..هنوز میتونی مجرد باشیو و مسئولیت بزرگ زندگی متأهلی رو نداشته باشی .هنوز جوونی نکردیا😉میتونی الان درس بخونیو پیشرفت کنی چ بسا موقعیت های بهتری تو ازدواج هم برات پیش اومد 

ولی هر جور دوس داری

ولی گلی خوب فکراتو بکن ببین این همون شاهزاده ی رویاهات هس 😉

انشالله خوشبخت بشی😁🙏🌹

سلام 

سلام همگی😁 گلی جان هر کسی تو ازدواج معیار ها و علاقه هاش متفاوت😅بعضیا دوس دارن فاصله سنیشون زیاد ...

❤❤💋💋💋💋💋عزیزدلمی 

فداتم