2777
2789
عنوان

فاصله سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 128 پست
و خيلي وقتا اين ازدواجاي زود به طلاق ختم ميشه البته من منظورم با اسي نيس در كل گفتم مجرد موندنم ...

والاتوسنای بالابیشترطلاق رویت شده تاتواین سن

خاله های  من توسن ۴واندی طلاق گرفتن یکی با۳فرزند

وو خیلی موارد درسن بالا

کارمندثبت اسنادبودم برای اقراربذل مهریه بیشترموارد سن بالاهم بودن وهم سن پایین که تک وتوک اونم نه کمه کم باشه سنشون

شناخت بین هم نبود

حرف شما متین و تصمیمتون کاملا به خودتون مربوطه ولی استارتر نمیخاد تا اخر عمر مجرد بمونه سنشم ...

خودش الان گفت مجردیو دوست دارم خاهر حرف مفت بهش نمیزنم تو پستای بعدیمم گفتم متاهلای خوشبخت زیادن ✨😂

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس با همین فرمون حرف مردم برو جلو ببینم به کجا میرسی موفق باشی

ادبیاتش بد بود 

ماها که دانشگاه رفتیم داریم تلاش میکنیم واسه شغل چی بگیم واقعا مارو ترشیده میدونن با 26 سال سن😐

عزیزم ماشالله چقد دانایی میشه بپرسم چند سالتونه میدونین خودش خواسته بعدش بچه عاقلیه منم موندم ا ...

۲۸سالمه عزیزم

منم یه موردداشتم بافاصله ۵سال که کوچیکتربود ولی به خودم غلبه کردم

چون این شناخت وازخودم داشتم اصلاتحمل مردکوچکترازخودموندارم چون ازسکناتش معلوم بود رفتاربچگانه ای داشت ولی من نه انگاری این دوران وگذرونده بودم دنبال یه فردکاملاپخته وبااخلاق ومنش مردانه بودم

اصلاتحمل رفتاربچگانه نداشتم

بین خودمون باشه

مرداباسن زیادشونم هنوبچن😄تاچه برسه به تفاوت سنی زیاد

البته خواهرم ازهمسرش یسال بزرگتره ولی واقعاعاقل واهل برنامه ومدیریته ۳۰ وخورده ای سالشونه

اره برای ازدواج بچه هست 

برای  هر کار دیگه ای بزرگه برای ازدواج بچس؟

اتفاقا بزرگ که میشن براخودشون دیگه به تنهایی هم زن میشن هم شوهر اونقد مستقل میشن که هیچکسو تو زندگیشون شریک نمیکنن و قبول ندارن مشترک تصمیم بگیرن 

خودشونو عالم دهر میکنن که چی ما بچه نیستیم و تحصیل کرده ایم  هیچکس نمیتونه توکارامون دخالت کنه 

من از خودم نمیگما تو دور اطرافم دیدم 

اگر واقعا عاشقش شدی ازدواج کن؛ ولی یادت باشه ده سال دیگه که تو ۲۸ سالته همسر چهل ساله داری و وقتی چه ...

الان این ینی چی؟شما خوشبختی وازدواج رو تو چ چیزی خلاصه کردین؟

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
دوستان منم یه سوال بپرسم بااجازه استاتر کسی هست که از همسرش بزرگتر باشه برعکس استارت عزیز من یه خ ...

عزیزم ۶ سال زیاده،من ۲ سال از همسرم بزرگترم بااینکه از نظر ظاهری خیلی کمتر ازون نشون میدم اعتمادبنفس بالایی دارم،اما خیلی جاها باید مراقب رفتارم باشم که اون حس نکنه بخاطر دوسال بیشتر دارم بهش دستور میدم ،اگه برمیگشتم اینکارو انجام نمیدادم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
۲۸سالمه عزیزم منم یه موردداشتم بافاصله ۵سال که کوچیکتربود ولی به خودم غلبه کردم چون این شناخت وازخ ...

هم شما وهم خواهرتون خوشبخت وعاقبت بخیر بشین انشالله

منم موافق ازدواج باسن کم نیستم به حرفای شماهم اعتقاد دارم یکی دوباری که پیامکی باهم صحبت کردیم دیدم پره.پیامارو هم به خواهرام خوندم گفتن بهش نمیاد.

با۲۸ سال سن دو تا شغل آزاد داره

ردش کردم

ولی میدونم دست بردار نیست

هیچ اتفاقی اتفاقی اتفاق نمیفتدبگذار دوام آوردنت هنر تو باشد