2777
2789
عنوان

ببچاره شدم..

1648 بازدید | 25 پست

خانما شپشی شدم😭😭

حالا چه خاکی سرم کنم؟؟

موهامو تا حالا رنگنکردم رنگ بزارم میره؟؟

دخترامم گرفتن کمه هنوز و کم و تک توک تخم گذاشتن شاید شپش ۳ یا ۴ تا باشه..

من پارسالم شپش گرفته بودم اون شدید تر بود نفت زدم و پودر لباس شویی خوب شد..

و شامپو و دارو و..

اینا خوب نمیکنه فقط خود شپش از بین میره تخم هاش میمونه..

روغن نارگیل بزن تا خوب بمونع روی مو چن ساعتی بعد با شونه دندونه ای ریز بکشش بیرون

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگا شامپو نیکسترین بگیر هفته ای ی بار بزن سر خودت و دخترات بعد اینک قشنگ و دقیق سرشوت بگرد تخمارو بگ ...

نمیدونم بخدا 😭

پارسال که گرفتیم دخترم از مهد کودک اورد داد به همه😢

الانم با یه دختره بازی میکنه نکنه از اون گرفته؟؟

یا خدااااا چیکارا هم کردی تو😅😁منم ی بار اومد تو سرم ولی فقط همش تو حموم شونه میکردم هرروزم وقتی خشکم بود موهام شونه میکردم همش رفت هیچ چیزم استفاده نکردم علاجش شونه کردنه برا بچه هاتم نگا کن هرروز تخماشونم از موهاشون بکش

گر رهگذری بگذر گر نه که نَ ایست زل بزن زندگی دگران را تا خانه خراب کنی خانه‌ای آبااااااد😒

شپش چیزی نیس همه میگیرن هر روز برو حموم وشامپو بررار وشونه کن موهاتو بعد میبینی چطور میوفتن روبدنت وخودت بشور دخترات هم اینطور کن من چند ماه پیش گرفتم ولی سه روزه تمیز شدم

شامپو ضد شپش ازداروخونه بگیر بزن.موهاتم کوتاه کنی زودتر جواب میده

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
نمیدونم بخدا 😭 پارسال که گرفتیم دخترم از مهد کودک اورد داد به همه😢 الانم با یه دختره بازی میکنه ...

بچه ها از بیرون میارن بیشتر وقتی ک خیلی نزدیک ب هم بازی میکنن

گر رهگذری بگذر گر نه که نَ ایست زل بزن زندگی دگران را تا خانه خراب کنی خانه‌ای آبااااااد😒
شپش چیزی نیس همه میگیرن هر روز برو حموم وشامپو بررار وشونه کن موهاتو بعد میبینی چطور میوفتن روبدنت و ...

برا منم فقط با شونه کردن رفتن ی هفته هم نکشید