2777
2789
عنوان

ببچاره شدم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 25 پست

این کارایی که میگم بکنی جدو ابادشون منقرض میشه:

ازون جایی که ابجی شپشوم صد دفعه شپش گرفته من تو این زمینه متخصص شدم ..برو حموم نرم کننده بزن سرت بعد با شونه دندونه ریز شونه کن..همه شپشا لیز میخورن میوفتن باور کن موثر ترین راه همینه ..درضمن نرم کننده موادش راه تنفس شپشو میبنده ...بعدش موهاتو سشوار کن یا اتو بکش چون به گرما حساسند...این کارارو چندبار انجام بدی دیگه اصلا ردی ازشون نمیمونه 

پودر دستی لباسشویی زدی؟ منم به خودم و دخترم زدم، البته به دخترم سس مایونزم زدم، انشاءالله بمیرن خسته ...

من طی ۲ روز ریششو کندم 

موهای پسرمو با ماشین کوتاه کردم 

موهای خودم با سس مایونز و اسپند و آسیاب کردم و دم کردم گذاشتم رو سرم یه عالمه نمک ریختم توش ۴۵ دقیقه موند بعد شستم 

بعد رفتم داروخانه دارو گرفتم 

لحاف وتشکو روبالشی رو با لباسشویی  ۶۰ درجه شستم

خلاصه خیلی شونه میکردم موهامو تو حمام نرم کننده هم خوبه 

🌹خدایا ممنونم که همه جا هوامو داری 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بخدا 😭 پارسال که گرفتیم دخترم از مهد کودک اورد داد به همه😢 الانم با یه دختره بازی میکنه ...

با بچه ها که بازی میکنن از اونها میگیرن 

سس مایونز بزن حتما لحاف وتشک رو بالشی ها رو با آب داغ بشور

با سشوار داغ موهارو بعد از حمام سشوار بکش

نرم کننده بزن بعد با شونه دندانه ريز شونه کن 

چه خوب، منم انجام میدم مرسی گلم

سس مایونز از شب بزار رو موهات تا صبح بمونه بعد برو حمام با نرم کننده‌ بشور بعد با شونه دندانه ريز شونه کن چند بار این کارو تکرار کن بعد از حمام هم با سشوار گرم موهاتو سشوار بکش 

انشا الله ریشه کن میشه اگه سوال داشتی بپرس 

سس مایونز از شب بزار رو موهات تا صبح بمونه بعد برو حمام با نرم کننده‌ بشور بعد با شونه دندانه ريز شو ...

باشه عزیزم انشاءالله جواب بده من موهام بلند بود دخترم شپش گرفت به منم داد، من موهامو با ماشین از ته زدم چون میترسم از شپش، حالا که موهام رشد کرده میبینم بازم توش شپشه😔 همین کاری که گفتی و میکنم ممنون عزیزم

باشه عزیزم انشاءالله جواب بده من موهام بلند بود دخترم شپش گرفت به منم داد، من موهامو با ماشین از ته ...

از داروخونه یه لوسین گرفتم الان عکسشو میفرستم