2777
2789
عنوان

فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 82 پست
اون میدونست فقط منم که دوسش دارم چرا رفت

وقتی زمانش برسه ی دقیقه هم توش تاخیری نیست دختر منم وقتی داشت شیر میخورد و ب چشمام نگاه میکرد پر کشید و رفت اونم میدونس ک فقط من دوستش دارم ولی رفت چرا چون خواست خدا بود البته منن تو موقعیت قبلم میگفتم چرا دختر من چرا خدا بچه ی منو گرفت چرا فلانی خوشبخته ولی بعد چند ماه خود خدا بهم صبر داد و باعث شد اروم بشم سخته ولی قوی میشی مطمئنم یکی دو ماه دیگ حالت خیلی بهتر میشه فقط با زمان حل میشه 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای عزیزم.کی عمل دارن پدر؟

امروز دکتر جراح دید و گفت ی هفته بستری باشن بعد عملشون کنیم البته دکترش خیلی ترسوندمون ولی ما امیدمون بخداست 😭

خدا کنه ..بمیرم برای بچه ات 

خدانکنه عزیزم میدونی من خیلی زور خدا شده بودم ب زور ازش بچه خواستم اینجوری امتحانم کرد ب صلاح و مصلحتش اعتقادی نداشتم ولی الان فهمیدم 

عزیزم چه عملی دارن 

عمل قلب باز ... شکش اب اورده اریتمی قلبی بود ریه هاشم مشکل پیدا کرده... تو اکو گفتم دریچه قلبش خیلی گشادشده و دیگ قرص ج نمیده گفتن حتما باید عمل بشه ک عملشم خطرناکه اگ عمل نشه اتلاق بدی میوفته اگرم عمل بشه ریسکش بالاس 

عزیزم همسایمون دوبار عمل کرده همین عملو ولی الان زنده اس سالمه...

خیلی از نزدیکان خودمون عمل کردن خوب بوده خدارو شکر ولی اکسیژن خونه بابای من پایینه  چند تا رگ های قلبشم مسدوده الانم ک گفتن اول انژیو میکنن بعد عمل نمیدونم الا امیدمون بخداست 

خیلی از نزدیکان خودمون عمل کردن خوب بوده خدارو شکر ولی اکسیژن خونه بابای من پایینه  چند تا رگ ه ...

اینا همش پیش خدا هیچه ..خدا بخواد هیچی نشه هیچی نمیشه ..ینی هیچ اتفاق بدی نمیفته ...

اینا همش پیش خدا هیچه ..خدا بخواد هیچی نشه هیچی نمیشه ..ینی هیچ اتفاق بدی نمیفته ...

مرسی عزیز دلم امیدوارم امشب خیلی بهم امید دادی امیدوارم خدا برات جبران کنه مهربون ⁦♥️⁩😍

[QUOTE=194081318]مرسی عزیز دلم امیدوارم امشب خیلی بهم امید دادی امیدوارم خدا برات جبران کنه مهربون ⁦♥️⁩😍[/QUOTاون لحظه که قلبت شکست از خدا بخواه شفاشو خیلی خوبه...بادل شکسته بخوای بهتره

میخواستم طعم خوشبختی با بچم ببینم که اونم اینجوری شد ...

عزیزم واقعا متاسفم. منم همیشه میگفتم طعم خوشبختی رو با همسرم ببینم ولی واقعا نشد و همسرم هر مشکلی فکرشو بکنی داره 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
[QUOTE=194081318]مرسی عزیز دلم امیدوارم امشب خیلی بهم امید دادی امیدوارم خدا برات جبران کنه مهربون ⁦ ...

اره با قلب شکسته ی جور  دیگ است ممنونم ازت