2777
2789
عنوان

فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 82 پست
عزیزم.خداشفابده..منم همین شرایط برامون پیش اومد سکته مغزی کرد بیمارستان گفتن عمل کنیم یا نه ..گفتن ع ...

اخی عزیزم روحشون قرین رحمت الهی ... خیلی سخته خیلی انشالله خدا ارومت کنه شما حال منو میفهمی با این حالت دعا کن من. مثه تو حسرت نخورم من ی خواهر و برادر تو خونه دارم وضع مالیمون خوب نیس ب سختی بابام بیمه رد کرد الان بازنشسته شده ی ساله تا بازنشست شد مریض شد خرج دوا دکتر خودش التماست میکنم با این قلب شکستت دعا کن بابای من اسمونی نشه بابام خیلی ارزو داره امشب میگف چرا خوب نمیشم گفتیم عمل کنی خوب میشی گفت بذار پس عمل کنم ی حقوق از دولت بخوریم برم براتون ی شام بخرم تلافی گذشته در بیاد تو رو خدا واسه بابام دعا کن 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخی عزیزم روحشون قرین رحمت الهی ... خیلی سخته خیلی انشالله خدا ارومت کنه شما حال منو میفهمی با این ح ...

ای خداآااااا میدونم هستی تورو قسم میدم به جان همین فرشته ای که بهم دادی پدر این خانم رو شفابده به معجزه ات...چشم دعا میکنم

خیلی سخته نداشتن پدرو مادر ولی تو خودتو با این اروم کن بگو شاید اگ عمل میکرد افتاده میشد و بیشتر خجالت می کشید بالاخره خدا حکمت ما ادما رو بیشتر میدونه خیلی سخته از خدا میخوام بهت صبررر بده 

ای خداآااااا میدونم هستی تورو قسم میدم به جان همین فرشته ای که بهم دادی پدر این خانم رو شفابده به مع ...

ممنونم عزیز دلم اسم پدرتو بگو ک هر شب تا جایی ک بتونم براش فاتحه یا ایت الکرسی بخونم ممنونم ازت مهربوون 

ای خداآااااا میدونم هستی تورو قسم میدم به جان همین فرشته ای که بهم دادی پدر این خانم رو شفابده به مع ...

وقتی عمل کرد و خوب پیش رفت عملش میام همینجا و بهت خبر میدم ک تپام تو شادیم شریک بشی عزیزم میدونم ک خدا صدای تو رو میشنوه 

میدونی اصلا همین دعایی ک کردی یدفعه اروم شدم حس خوبی بهم دست داد ممنونم ازت 

هیچی عزیز..میگم با ورود بچم تازه میخواستیم طعم خوشبختی بچشیم که اینجوری شده پدرم رفت .....دیگه هیچی ...

اخی بمیرم برات .. همه سختی دارن میگن مرده ها صدای گریه و شیون ناراحتشون میکنه .. اون الان رفته فقط براش خیرات بده و قران بخون قدر داشته هاتو بدون زیاد برو سر خاکش باهاش حرف بزن تا اروم بشی ... مامان بزرگم همیشه میگفت نوزاد وقتی ب دنیا میاد گریه میکنه و ما میخندیم وقتی هم از دنیا میره ما گریه میکنیم ولی اون میخنده ... ما اینجا مهمونیم ی روزی میریم نذار این حس باعث بشه ک هم پدرت اون دنیا ناراحت تو باشه هم خودت از ژندگی و بچت چیزی بفهمی مطمئنا بابات دوس داره تو الان خوشحال باشی ناراحتش نکن 

اره عزیزم.بهم خبربده ..به معجزه خدا ایمان داشته باش

چشم گلم حتما ... قربون خدا برم زبون انسان قلم پروردگاره منکه دلم روشنه 😍مرسی عزیز دلم دخترتو ببوس و بخواب شبت اروم ⁦♥️⁩