سلام.دوستان فوت بابام خیلی داغونم کرده ..روانپزشکم رفتم..باخودمم حرف زدم.ولی هیچی..کسی هست بتونه چیزی بهم بگم یا باهام حرف بزنه یا اینکه امیدواری بهم بده...یاحتی مطمعن بهم بگه من میرم پیش بابام یا نمیدونم...خدایااا.کاش یکی یه وسیله ای بشه برای برگشت من به زندگیم....
عزیزم.خداشفابده..منم همین شرایط برامون پیش اومد سکته مغزی کرد بیمارستان گفتن عمل کنیم یا نه ..گفتن ع ...
اخی عزیزم روحشون قرین رحمت الهی ... خیلی سخته خیلی انشالله خدا ارومت کنه شما حال منو میفهمی با این حالت دعا کن من. مثه تو حسرت نخورم من ی خواهر و برادر تو خونه دارم وضع مالیمون خوب نیس ب سختی بابام بیمه رد کرد الان بازنشسته شده ی ساله تا بازنشست شد مریض شد خرج دوا دکتر خودش التماست میکنم با این قلب شکستت دعا کن بابای من اسمونی نشه بابام خیلی ارزو داره امشب میگف چرا خوب نمیشم گفتیم عمل کنی خوب میشی گفت بذار پس عمل کنم ی حقوق از دولت بخوریم برم براتون ی شام بخرم تلافی گذشته در بیاد تو رو خدا واسه بابام دعا کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی سخته نداشتن پدرو مادر ولی تو خودتو با این اروم کن بگو شاید اگ عمل میکرد افتاده میشد و بیشتر خجالت می کشید بالاخره خدا حکمت ما ادما رو بیشتر میدونه خیلی سخته از خدا میخوام بهت صبررر بده
هیچی عزیز..میگم با ورود بچم تازه میخواستیم طعم خوشبختی بچشیم که اینجوری شده پدرم رفت .....دیگه هیچی ...
اخی بمیرم برات .. همه سختی دارن میگن مرده ها صدای گریه و شیون ناراحتشون میکنه .. اون الان رفته فقط براش خیرات بده و قران بخون قدر داشته هاتو بدون زیاد برو سر خاکش باهاش حرف بزن تا اروم بشی ... مامان بزرگم همیشه میگفت نوزاد وقتی ب دنیا میاد گریه میکنه و ما میخندیم وقتی هم از دنیا میره ما گریه میکنیم ولی اون میخنده ... ما اینجا مهمونیم ی روزی میریم نذار این حس باعث بشه ک هم پدرت اون دنیا ناراحت تو باشه هم خودت از ژندگی و بچت چیزی بفهمی مطمئنا بابات دوس داره تو الان خوشحال باشی ناراحتش نکن