2777
2789
عنوان

فوت پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 82 پست
[QUOTE=300991754]من تنها پناهم و طرفدارم بابام بود اونم رفت ..بعد بابام یسری آدما به خودشون جرات داد ...

اره عزیزم .این مدت همش سکوت داشتم ..خودشون با کاراشون آدمو آزار میدن بعد میگن چرا اینجوری هستی چرا اینکارو نمیکنی چرا فلان ..

منم حال تو رو دارم، 5 ماهه پدرم فوت شده، سعی میکنم به زور خودمو سرپا نگه دارم. سرکار میرم، یه مدتی پیش مشاور رفتم ولی فایده نداشت کلا ادم مشاوره نیستم. همین اومدن به نی نی سایت هم برای اینه که ففط تایم خالی به مغزم ندم. 

رسد آدمی بجایی که بحز خدا نبیند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حال تو رو دارم، 5 ماهه پدرم فوت شده، سعی میکنم به زور خودمو سرپا نگه دارم. سرکار میرم، یه مدتی پ ...

آره عزیزم ..من هرجارو نگاه میکنم بابامو میبینم ..باتمام وجودم میگم بعد بابام هیچ پناهی ندارم ..مامانم که پسریه ..برادرامم هرکدوم فکر خودشونن..هیچوقت نشد حرف دامو بتونم بزنم که چه دردی میکشم از نبودش به بقیه .چون نمیفهمن درک نمیکنن ..