2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 118 پست
اصلا فکرشم نکن حتی اگر بعد ازدواج نمیخوای کار کنی حتما قبلش طعم استقلال رو بچش دختر گل خیلی وقت ...

مرسی بابت انرژی مثبتت گلم😍ی بخشیش بخاطر دخترعممه ک ۵ ۶ ماه بزرگتر از منه فقط و الان عقده بخاطر همین اطرافیان فکر میکنن من از دست رفتم دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 ببین گوش نکن هنوز خیلی وقت داری برا ازدواج  نمیگم بده ها  ولی تو سن خودش خوبه

من اصلا مخالف ازدواج نیستم اتفاقا دوست دارم ب موقعش.ولی واقعا تخریب روحیه میکنن ادمو انگار ۲۲ خیلی سن زیادیه

مرسی بابت انرژی مثبتت گلم😍ی بخشیش بخاطر دخترعممه ک ۵ ۶ ماه بزرگتر از منه فقط و الان عقده بخاطر همین ...

من ۲۷ سالگی عقد کردم 

باورت نمیشه تحصیلاتم تموم شده بود و در حال تحصیل ارشد دوم بودم

شاغل بودم تمام خوشی هایی که میخواستم تجربه کرده بودم

بازم میگم کاش بعد دکتری ازدواج میکردم

حتی نمیتونی تصور کنی چه لذتی بردم از زندگی تو اون دوران

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
عزیزم متاسفانه این سایت اعتماد ب نفس منم اورده پایین من ۲۲ سالمه فعلا دارم درس میخونم میبینم همه سنا ...

نه بابا اینا اکثرا تو شهرها و فرهنگهای متفاوت با ما هستند .شما راه خودتو برو و با عقل و چشم باز و همینطور چاشنی علاقه (نه زیادش که چشمت را کور کنه)انشالا به موقعش انتخابت را بکن

من اصلا مخالف ازدواج نیستم اتفاقا دوست دارم ب موقعش.ولی واقعا تخریب روحیه میکنن ادمو انگار ۲۲ خیلی س ...

ببین خیلی از این حرفا میگن 

من خودم 32 ازدواج کردم بعضی از فامیلامون از 19 سالگی هی میگفتن شوهر کن شوهر کن یعنی دیوونم کرده بودن 

اخرش تو این سن ازدواج کردمم 

شمام صبر کن عنوز خیلی کوچیکی

والا منم از وقتی امدم نی نی سایت این چیزا را میبینم شااااخ درآوردم  دختر 14 ِ15 ساله میگه برام ...

دقیقا.اخه من فکر کردم دختر ها دیگه خیلی تفکراتشون فرق کرده و زود ازدواج نمیکنن ولی مثل اینکه وجود دارن و زیادن.

من ۲۷ سالگی عقد کردم  باورت نمیشه تحصیلاتم تموم شده بود و در حال تحصیل ارشد دوم بودم شا ...

عزیزمم😍😍سنت خیلی خوب بوده برا ازدواج.بهترین کارو کردی ک تحصیلاتت رو تا مقاطع بالا ادامه دادی.کاش منم دیگه با حرف اینو اون روحیم خراب نشه

عزیزمم😍😍سنت خیلی خوب بوده برا ازدواج.بهترین کارو کردی ک تحصیلاتت رو تا مقاطع بالا ادامه دادی.کاش م ...

بقیه رو ول کن بهترین خودت باش

موفق باشی.

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

من این همه اختلافو‌نمیپسندم❤️

خودمم همچین موردی داشتم ولی حس کردم اون دیگ خیلی حساش ازبین رفته ...ولی من هنو جوونم..

ولی استثناهم هستاا براهمخ یکی نیس

من مخالف اختلاف کمتر از۴/۵,سال و بیشتر از ۱۰سالم ولی

در اخر باکسی ازدواج کردم ک یسال ازم بزرگه هرچند اگ ببینیش میگی ۳/۴سال فرقتونه😅😅

جثش درشته

یع خوانندع خاموش بودم 😐که تبدیل شدم بع یع خواننده فعال 🤪😁...چ بسا سابقم از بعضیاتون بیشترم باشع🤭 ....اصن دلمم مخاد تو همه تاپیکا نظر بدم😕🤨😅....طُ مآهِـ عآصِمُونِهـ منی∞🌸🎈یع آدم متاهل و متعهد😉🤭...دوست دارم آقایی جونم😍❤️...دعاکنید انشالله آبان ماه بدون مشکل عروسی بگیرمو💃 و سال دیگش عکس بی بی چک مثبت براتون بزارم🤪🤪😐😍❤️ و اینجوری شم🤰🤱