2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 118 پست
شما دهه هشتادیا هزار ماشالا چقد زود دارین عروس میشین☺ من متولد ۷۵ام ولی هنوز فک میکنم بچم😂😂 و ...

متاسفانه هشتادیا بیشتریاشون امال و اهدافشون تو شوهر خلاصه و تموم میشه   

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا.اخه من فکر کردم دختر ها دیگه خیلی تفکراتشون فرق کرده و زود ازدواج نمیکنن ولی مثل اینکه وجود دا ...

نه اینا که تو نی نی سایتن فرهنگ و اعتقاداتشون بسته به محل زندگی شون با ما فرق داره پس نباید خودتو با اونا قیاس کنی

نه اشکال نداره ! 

فقط من موندم چجوری تو یه نگاه فهمیدی که خوش اخلاقه !

ولی کلاً خداوکیلی اینقد گیر الکی ندین ، همه جوونا مجرد موندن !

باز خدا خیر بده به باعث بانیای کرونا که باعث شده که خیلی از جوونا تو این یکسال بخاطر ارزون بودن عروسیای کرونایی برن سر خونه بخت ! وگرنه همین آمار رو هم نداشتیم ! (تو منطقه ما که همه دارن استفاده میکنن و با یه عقد و عصرونه ای میرن سر خونه بخت :)  دیگه عروسی و شام و اینا خبری نی ! همه هم از خدا خواسته :)

سلام ؛ کاربر آقا هستم ؛ هذف آشنایی با روحیات بانوان سرزمینم ایران هست.
دقیقا.اخه من فکر کردم دختر ها دیگه خیلی تفکراتشون فرق کرده و زود ازدواج نمیکنن ولی مثل اینکه وجود دا ...

تو تازه ی ماهه اومدی سایت یکم بیشتر بمون 

فراتر از زیادن  

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   
نه اینا که تو نی نی سایتن فرهنگ و اعتقاداتشون بسته به محل زندگی شون با ما فرق داره پس نباید خودتو با ...

درسته.من نمیدونم واقعا از چه شهر ها و فرهنگ هایی هستن  ک انقد زود فکر ازدواج میفتن.

عزیزم همونایی ک سن پایین ازدواج کرده بودن الان راضین؟

من خیلی باهاشون ارتباط ندارم 

ولی خواهرم 17 ازدواج کرده درسشو خونده الان شاغله سه تا بچه هم داره ولی خودش میگه اصلا راضی نیست و با اینکه زندگی خوبی داره میگه کاش مجردی هم زندگی میکردم یه مدت 

با اینکه رابطه خوبی با هم نداشتیم ولی نزاشت منو خواهرم زیر 23 ازدواج کنیم بعدشم خودمون نخواستیم 

قدم 158  چشام رنگیه  پوستمم سفیده  موهامم بنلده خاسگارم قدش ۱۰ سانت از من بیشتره& ...

عزیزم من و شوهرمم ۱۲سال اختلاف سنی داریم.من ۲۰سالم بود شوهرم ۳۲که ازدواج کردیم الانم نزدیک ۴ساله که سره خونه زندگیمم و اصلا مشکلی نداریم از لحاظ اختلاف سنی.