2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 118 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا  اینا باید سرشون به سنگ بخوره چون زندگی بقیه عبرت نشده براشون

خوب ما هیچ کس تو فامیلمون نداریم همه دو سه سالن اختلاف سنیاشون برا همین اومدم از شما نظر خاستم

!you're so precious when you're smile

ولی در کل اسی اومدی اینجا ی سوال می پرسی هر کیم نظر خودشو داره میگه 

خودت بشین درست فکر کن ببین اگ  طرفت مناسبته دوسش داری ده سال دیگ پشیمون نمیشی از انتخابش چون سنت کمه و طبیعتا تو اکتیو تر از ایشون خواهی بود 

و اینک خودت آمادگی پذیرش ی زندگی مشترک رو داری و ب بلوغ فکری رسیدی قبول کن 

چ‌ بسا دخترای کم سن و سالی ک ازدواج کردن و انقدر درک و شعورشون بالاس ک زندگی موفقی دارن 

همچنین آدمایی ک تو ۳۰ سالگی ازدواج کردن و متاسفانه هنوز عقلشون رشد نکرده 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود

حالا من شرایط زندگی صاحب تاپیک رو نمیدونم ولی عزیز من به عنوان یه خواهر که یه سال ازت بزرگ تره دارم بهت میگم کلی فرصت زندگی داری دانشگاه و تفریح و تازه اون درکی که از زندگیت داری تو این سن با ۲۰ سالگیت خیلیی متفاوت تر خواهد بود .خیلی زوده برا رفتن زیر بار مسئولیت .

قدم 158  چشام رنگیه  پوستمم سفیده  موهامم بنلده خاسگارم قدش ۱۰ سانت از من بیشتره& ...

اینا همش حرفه 

حتی مورد دیدم میگفت میزارم بری خارج ولی همین که اردواج کرد دیگه نذاشت دختره درسشو تمون کنه ...

قدم 158  چشام رنگیه  پوستمم سفیده  موهامم بنلده خاسگارم قدش ۱۰ سانت از من بیشتره& ...

اها بعد چ تضمینی هست ک ب حرفش عمل کنه دختر خوب.یکم برو تو جامعه زندگیای مردمو ببین خیلیا از این حرفا میزنن تازه اونا عاشق همم هستن بزک نمیر بهار میاد