2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 118 پست
آفرین دقیقا  فکر کردن جه خبره ازدواج کردن  ازدواج را سالهای بعدم میتونه بکنه اما این روز ...

عزیزم متاسفانه این سایت اعتماد ب نفس منم اورده پایین من ۲۲ سالمه فعلا دارم درس میخونم میبینم همه سنای پایین تر ازدواج کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم مشکلی ندارم با این قضیه ولی خیلیا با شرایط ددقیقا مشابه شما احساس نارضایتی میکنن

بستگی به خودتون و آمادگیتون داره 

همچنین در رابطه با مطالبی  که فرمودید به نظر من آمادگی کافی برای تشکیل زندگی مشترک ندارید

سنتون هم کم هست

تو بانک کار میکنه

خیلی  خوبه کاربر ببین  مث سیریش بچسبش   از این بهتر پیدا نمیکنی   راستی   خصوصیاتتو  نگفتی ها

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
آفرین دقیقا  فکر کردن جه خبره ازدواج کردن  ازدواج را سالهای بعدم میتونه بکنه اما این روز ...

واقعا ازدواج سن پایین اونم تو دنیای امروز اشتباهه

ازدواج بد نیست اما حیفه بخاطرش خیلی چیزارو از دست بدی مخصوصا نوجوانی و لذت هاشو

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
عزیزم متاسفانه این سایت اعتماد ب نفس منم اورده پایین من ۲۲ سالمه فعلا دارم درس میخونم میبینم همه سنا ...

درستو بخون

پیشرفت کن

مستقل شو

موفق شو

از زندگی لذت ببر

از خودت لذت ببر

ازدواج دیر نمیشه

درستو بخون پیشرفت کن مستقل شو موفق شو از زندگی لذت ببر از خودت لذت ببر از ...

جدیدا خیلی تو استرس افتادم اینارو ک میبینم میگم نکنه من از زندگی عقب افتادم😐اخه دوست ندارم تا مستقل نشدم ازدواج کنم

توی این سن نامزد کنی؟ هر چی خواستگار اومد بگو من هنوز بچم و سریع ردشون کن. شوهر کردن چیز خاصی نیست بعد ازدواج باید براش کلفتی و بردگی کنی. خوشگذروندن فقط برای چند ماه اوله

جدیدا خیلی تو استرس افتادم اینارو ک میبینم میگم نکنه من از زندگی عقب افتادم😐اخه دوست ندارم تا مستقل ...

اصلا فکرشم نکن حتی اگر بعد ازدواج نمیخوای کار کنی حتما قبلش طعم استقلال رو بچش

دختر گل خیلی وقت داری خیلی

من ی تاپیک گذاشتم گفتم ۲۲ سالمه همه گفتن وقت ازدواجته دیگه خوبه😐

کی تعیین میکنه ک وقت ازدواج کیه؟؟؟اعتقادم اینه اگ خواستگار خوب باشه بعله ادم چرا باید موقعیت خوبو از دست بده ولی اگ درست حسابی نباشه مجبور نیست ک ب هر قیمتی ازدواج کنه 

بعدشم عزیزم هر اتفاقی به موقعش میفته برا هر چیزی زمان خورده بسپار به خدا 

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
تو سایت زیادن نمونه هایی ک این سن ازدواج کردن.بستگی داره دگ من ۲۲ سالمه میگم زوده هنو😑

والا منم از وقتی امدم نی نی سایت این چیزا را میبینم شااااخ درآوردم 

دختر 14 ِ15 ساله میگه برام خواستگار میاد ک میخوام شوهر کنم ...نمیدونم اینا تو چه شهرهایی هستن اما من دهه شصتی 8 سال پیش 25 سالگی ازدواجیدم.مادرم. هم 45 سال پیش بعد دیپلمش ازدواج کرد اصلا تا قبلش فکر میکردم ازدواج زیر 20 سال مال عهد قجر بود دیگه این کسی نیس تو این سنا ازدواج کنه ینی همه دور و بریا دارم میبینم سن های بلای 25 هستن ...

اینا را نمیدونم چه تفکراتی دارند 

اسی  خصوصیات خودتو بگو ببینم  مثل  قد و رنگ

قدم 158 

چشام رنگیه

پوستمم سفیده 

موهامم بنلده

خاسگارم قدش ۱۰ سانت از من بیشتره 

چشاشم مشکیه 

از هیچ نظر باهاش مشکلی ندارم اون میگه میتونی درستو ادامه بدی برا خونه هم میتونم یک نفرو بیارم کارا رو انجام بده ولی خوب ۱۳ سال زیاده 

!you're so precious when you're smile