2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1725 بازدید | 118 پست

۱۷ سال سن ازدواج نیست تو الان دانشگاه رفتی ببینی چی میخوای از زندگی؟؟؟ یعنی الان تنها نیازت یه شوهره؟؟ نه عزیزم برو دنبال هدفت چ درس باشه چ هنر چ ورزش برو زندگی کن جوونی کن حداقل ۷ سال دیگ وقت داری عجله نکن 

اسی  خصوصیات خودتو بگو ببینم  مثل  قد و رنگ

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشناسیمش اقوام دورمونهک

اون شناختنی که ایشون میگه با چیزی که شما میگی فرق داره عزیزم، شناخت بین خودت و اون آقا منظوره، از همه جنبه ها و همه لحاظ 

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)
به نظرم برای ازدواجت زوده. بزار با هم دهه ی خودت ازدواج کن بزار بزرگ بشی بزار متوجه بشی ...

آفرین دقیقا 

فکر کردن جه خبره ازدواج کردن 

ازدواج را سالهای بعدم میتونه بکنه اما این روزا و سالهایی که میتونه ازش لذت ببره و بادوستاش باشه و خوش بگذرونه در کنارش به پیشرفت و یاد گرفتن هنر یا درس برسه دییییییگه بر نمیگرده

من ۲۲سالمه لیسانس امیر کبیر دریغ از یه خواستگار😐😂

من ۱۷ سالمه  تا الان  خاستگاری داشتم ۸ تا  ولی از شانسمم یا مکانیک بودن  یا سبزی فروش   یا نونوا😫😫😫😫😫😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😂😂😂😄 

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

شما دهه هشتادیا هزار ماشالا چقد زود دارین عروس میشین☺

من متولد ۷۵ام ولی هنوز فک میکنم بچم😂😂

ولی خدایی خیلی زوده ازدواج تو این سن ادم بعد ۲۰ سالگی عاقل تر میشه و بهتر فکر میکنه

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود