2777
2789
شوهر منم در حال ادامه تحصیله ولی انقدررررر حساسه استادشونم از هرکی سوال بپرسه بلد نباشن این تو گروه ...

آخییییی جوووووون عششششششقممم...چ حالیییی داااد خوندم پیامتووو... جررررر میدادیییییی😂😂😂😁😂😂😂😂😂😂😂

دختررراا مگه چی میییگننننن؟؟ 😂😂😂😂😂😂

خدا زبونتو نگه داااره دخترجووووون😂😂😂

درس نمیخونن که یه سره میان خصوصی میگن آقای فلانی جوا بگو لطفا😂😂

از همینجاها شروع میشه دیگه😂

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااای حاااالتو خریداارم.🤩🤩🤩🤩.  اره ادم جنسیت باب دلش باشه هااا،، بیشتر ب خودش به همههه ...

الهی آمین عزیزم

ان شاءالله بیای و با خبر دختر گلی جونت مارو هم شاد کنی دوستم🤩

خوشبحالت حورا جون  من هنوز دارم میمیرم 😓😓😓😓😓

الهی عزیزم مطمئنم همین که وارد ۱۴ هفتگی بشی ان شاءالله به لطف خدا خیلی بهتر میشی

منم خوب خوب نیستم ولی از قبل شکر خدا خیلی بهترم حموم میتونم برم مثلا🤗 

ان شاءالله که برا تو هم همین جور میشه دوست جونی

شوهر منم در حال ادامه تحصیله ولی انقدررررر حساسه استادشونم از هرکی سوال بپرسه بلد نباشن این تو گروه ...

🤣🤣🤣

از این ترم که رفتن دانشگاه باید دنبالش بری، جر بدی دخترا رو😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
من کلا خرید برام‌ تو هر شرایطی شکنجه اس چون واقعاسخت انتخاب میکنم بخدا برا جهیزیه ام نمیدونی چی کشید ...

من که جهیزیه ام رو مامانم رفت گرفت... فقط چیزای مهم رو خودم رفتم انتخاب کردم😅

واسه سیسمونی هم یه مغازه رفتیم کلی لباس برداشتیم و اومدیم😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
🤣🤣🤣 از این ترم که رفتن دانشگاه باید دنبالش بری، جر بدی دخترا رو😄

خدارو شکر یه ترم مونده😂😂

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
شکوفه دیدی خانومه چی گفت راجب سوالم ؟  همه ی تنم عرق سرد نشست 😭😭🥺🥺🥺

نه کجا؟؟؟

من انقدر حالم بده همرو نمیخونم

نه کجا؟؟؟ من انقدر حالم بده همرو نمیخونم

بهتر نشدی؟

شکوفه دیدی خانومه چی گفت راجب سوالم ؟  همه ی تنم عرق سرد نشست 😭😭🥺🥺🥺

کشاله ران رو میگی ؟؟اره منم یه جوری شدم دلم هوری ریخت ولی فکر کنم منظوری نداشت، من اینجا خیلیارو دیدم گفتن کشاله رانشون درد میکنه

نترس

بهتر نشدی؟

به پهلو میخوابم دیگه اذیت نمیشم

فقط زیر نافم شل و سفت میشه 🤦‍♀️ نفسم میگیره