درس نمیخونن که یه سره میان خصوصی میگن آقای فلانی جوا بگو لطفا😂😂
از همینجاها شروع میشه دیگه😂
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر منم در حال ادامه تحصیله ولی انقدررررر حساسه استادشونم از هرکی سوال بپرسه بلد نباشن این تو گروه ...
🤣🤣🤣
از این ترم که رفتن دانشگاه باید دنبالش بری، جر بدی دخترا رو😄
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
من کلا خرید برام تو هر شرایطی شکنجه اس چون واقعاسخت انتخاب میکنم بخدا برا جهیزیه ام نمیدونی چی کشید ...
من که جهیزیه ام رو مامانم رفت گرفت... فقط چیزای مهم رو خودم رفتم انتخاب کردم😅
واسه سیسمونی هم یه مغازه رفتیم کلی لباس برداشتیم و اومدیم😄
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
🤣🤣🤣 از این ترم که رفتن دانشگاه باید دنبالش بری، جر بدی دخترا رو😄
خدارو شکر یه ترم مونده😂😂
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
کشاله ران رو میگی ؟؟اره منم یه جوری شدم دلم هوری ریخت ولی فکر کنم منظوری نداشت، من اینجا خیلیارو دیدم گفتن کشاله رانشون درد میکنه
نترس