2777
2789
اینم جالبه ها🤔🤔🤔 . خودتون هم میتونید بدوزید 😍😍

ببین کانگوروها کارشون چقدر درسته🤣🤣

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکوفه یه سوال تخصصی دارم... چون دختر شمال هستی یه راهکار بده برای برنجامون چندماه پیش بهمون چند کیس ...

جای گرم گزاشتی دیگه!!

اول بریز تو یه سینی بزار هوای آزاد بزار کرم و شپشاش بره یکی دو روز

بعدشم لابه لای برنج نمک بریز بزار سرجاش تو جای گرم هم نزار

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
جای گرم گزاشتی دیگه!! اول بریز تو یه سینی بزار هوای آزاد بزار کرم و شپشاش بره یکی دو روز بعدشم لاب ...

نه والا جای گرم نیست رو به روی کولر

بیرون هوا خیلیییی گرمه... خراب نمیشن؟

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
سلام بچه ها جووووون😍 اینجایید شما؟!

سلااااام😍

همینو یگو.. منممممن خیییلی ناراحتم از مرضیه.. اون هرچی دوس داشت گفت بعد مرضیه ب من میگه درست حرف بزن ...

ول کن من رفتم تو شخصی با مرضیه صحبت کردم گفتم اونجور گفتم اونو ساکت کنم که واسه تاپیک گزارش نزنن تاپیک رو ببندن

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
نه والا جای گرم نیست رو به روی کولر بیرون هوا خیلیییی گرمه... خراب نمیشن؟

ببین بریز رو یه چادر بزار تو اتاق خواب ، چی بگم اخه فقط جای گرم نباشه فقط یه کار کن حشره هاش از برنج برن بیرون اول

بچه ها شکر خدا خیلی بهتر شدم از وقتی فهمیدم دختر دارما انگار تو هوام خیلی روحیه گرفتم عاشق دخترمم

عزیزززم😍😍

خداروشکرررر

دیگه یواش یواش باید بری تو کار سیسمونی😅