2777
2789
بخدا انگار خودِ خودمی😂😂

🤣🤣

خوشش هم اومده... میگه تموم شد درسم، بلافاصله شرکت میکنم برای ارشد و دکترا... گفتمش بی خوووود... دیگه باید بشینی بچه داری کنی🤣

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
زینب فعلا سیسمونی نخر... نمیدونم چرا حس میکنم ممکنه سونوی بعدی بگه پسره😄😄

نه نخریدم اصلا حسشو هم ندارم تا جواب آزمایش نیاد،وای قاصدک بخدا تا پیامتو خوندم اشکام سرازیر شد خدا از دهنت بشنوه بخدا اگه اینجور بشه هر چی بگی برا بچه ات میخرم نمیدونی چقد آرزومه کاش خدا بهم نظری بکنه 

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣 خوشش هم اومده... میگه تموم شد درسم، بلافاصله شرکت میکنم برای ارشد و دکترا... گفتمش بی خوووود.. ...

🤣🤣🤣🤣🤣عجب تنبلن این مردا🤣🤣🤣

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
نه نخریدم اصلا حسشو هم ندارم تا حواب آزمایش نیاد،وای قاصدک بخدا تا پیامتو خوندم اشکام سرازیر شد خدا ...

بابا خیالات راحت هیییچیش نیست، سر و مر و گنده داره ملق میزنه😅😅

برو یه سری چیزا که هم دخترونه هست هم پسرونه، بخر..

نمیدونم چرا یهو حس کردم شاید بگه پسره.. به نظرم زود رفته بودی😅😅

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
قبلا گذاشته بودم توی تراس، بعد پوچ شده بودن... وسطشون انگار خالی شده بود یه بار هم الک کردم گذاشتم ...

پس دیگه باید قرص برنج بگیری بزاری داخلش، هر یک کیسه ۲۰ کیلویی ۱ عدد قرص برنج 

فقط موقع شستن خوب بشور

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
بابا خیالات راحت هیییچیش نیست، سر و مر و گنده داره ملق میزنه😅😅 برو یه سری چیزا که هم دخترونه هست ...

گفتم دیگه جواب سلفری بیاد از جنسیت هم مطمئن شم بعد برم خرید،چقدم که هوا گرمه تو این گرما چطور خرید کنیم آخه😫😫

فک نکنم زود بود ۱۲ هفته و ۴ روز بودم ولی خب بازم از بزرگی و لطف خدا هر چیزی ممکنه توکل به خودش

پس دیگه باید قرص برنج بگیری بزاری داخلش، هر یک کیسه ۲۰ کیلویی ۱ عدد قرص برنج  فقط موقع شستن خو ...

شکوفه جان ادرارت چه رنگیه؟

بچه ها شکر خدا خیلی بهتر شدم از وقتی فهمیدم دختر دارما انگار تو هوام خیلی روحیه گرفتم عاشق دخترمم

خوشبحالت حورا جون 

من هنوز دارم میمیرم 😓😓😓😓😓

دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی  که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
شکوفه جان ادرارت چه رنگیه؟

والا من کلا توالت فرنگی استفاده میکنن اصلا نمیبینم رنگشو،

ولی امروز که رفتم دکتر اونجا توالت ایرانی بود که متوجه شدم تیرست😬

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
پس دیگه باید قرص برنج بگیری بزاری داخلش، هر یک کیسه ۲۰ کیلویی ۱ عدد قرص برنج  فقط موقع شستن خو ...

باشه ممنون

گفتم دیگه جواب سلفری بیاد از جنسیت هم مطمئن شم بعد برم خرید،چقدم که هوا گرمه تو این گرما چطور خرید ک ...

ان شاالله که خیره

واقعااا گرما خیلییی بده... یعنی در یه مغازه پیاده شیم خرید مفصل انجام بدیم و برگردیم، بقیه اش شکنجه اس😖😖

آره از سرکار میاد بعد ناهار میره میخوابه، گوشیو میده به من.. واسش حاضری میزنم.. نکات مهم رو یادداشت ...

شوهر منم در حال ادامه تحصیله ولی انقدررررر حساسه

استادشونم از هرکی سوال بپرسه بلد نباشن این تو گروه شخصیشون جواب میده اونا میفرستن واسه استاد نمره میگیرن😂😂😂 دخترا هم پرررررو، خدارو شکر که مجازین وگرنه همشونو جرررررررر میدادم😂

والا من کلا توالت فرنگی استفاده میکنن اصلا نمیبینم رنگشو، ولی امروز که رفتم دکتر اونجا توالت ایرانی ...

پس بیشتر اونا که تیره اس دختره طب سنتی الکی میگه😂

ان شاالله که خیره واقعااا گرما خیلییی بده... یعنی در یه مغازه پیاده شیم خرید مفصل انجام بدیم و برگر ...

من کلا خرید برام‌ تو هر شرایطی شکنجه اس چون واقعاسخت انتخاب میکنم بخدا برا جهیزیه ام نمیدونی چی کشیدم مجبور بودم تو یه ماهو نیم کامل خرید کنم انقدددد سخت بهم‌گذشت که خدا میدونه اصلا شوهرمو نمیدیدم تو عقد😂حالا فک کن تو این گرما و بارداری بخوام سیسمونی بگیرم خدا بهم رحم کنه🤦‍♀️