ببین بریز رو یه چادر بزار تو اتاق خواب ، چی بگم اخه فقط جای گرم نباشه فقط یه کار کن حشره هاش از برنج ...
قبلا گذاشته بودم توی تراس، بعد پوچ شده بودن... وسطشون انگار خالی شده بود
یه بار هم الک کردم گذاشتم توی یه ظرف لا به لای نمک زدم، بازم حشره زد
حالا یه فکری میکنم براشون
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
نه من کامپیوتر خوندم... اما به جای شوهرم میرم سر کلاساش 😄😄
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
طب سنتی میگه برا پسرپررنگه و تقریبا به نارنجی میخوره ولی من قبولش ندارم چون میبینم برا چه پسر چه دخت ...
نه بابا مایعات بدن کم باشه، ادرار تیره میشه... ممکنه من آب زیاد بخورم اما تعرق زیاد داشته باشم، بازم چون دفع دارم، ادرارم تیره میشه...
آها شوهرت حقوقیه،پس مث من کلاسا شوهرتو میگذرونی😂😂منم چند دوره ارتقا داشت مجازی بودن من بجاش گذروند ...
آره از سرکار میاد بعد ناهار میره میخوابه، گوشیو میده به من.. واسش حاضری میزنم.. نکات مهم رو یادداشت میکنم😄😄