2777
2789
اوووف تا دلت بخواد🤣

هم رشته ایم پس😍

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
ببین بریز رو یه چادر بزار تو اتاق خواب ، چی بگم اخه فقط جای گرم نباشه فقط یه کار کن حشره هاش از برنج ...

قبلا گذاشته بودم توی تراس، بعد پوچ شده بودن... وسطشون انگار خالی شده بود

یه بار هم الک کردم گذاشتم توی یه ظرف لا به لای نمک زدم، بازم حشره زد

حالا یه فکری میکنم براشون

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها شکر خدا خیلی بهتر شدم از وقتی فهمیدم دختر دارما انگار تو هوام خیلی روحیه گرفتم عاشق دخترمم

واااااای حاااالتو خریداارم.🤩🤩🤩🤩. 

اره ادم جنسیت باب دلش باشه هااا،، بیشتر ب خودش به همههه چیش میرسه

الهی منو سانی و بقیه اینجور ذووووق😃زده شییییم.. بخدااا نوکریه امام زمانو میکنم... 

والا مایعات زیاد میخورم... برای همین ببخشید با عرض معذرت زرد هست، اما کمرنگ

طب سنتی میگه برا پسرپررنگه و تقریبا به نارنجی میخوره ولی من قبولش ندارم چون میبینم برا چه پسر چه دختر هرکس به جوریه و اصلا ربطی به ادرار نداره جنسیت

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
هم رشته ایم پس😍

نه من کامپیوتر خوندم... اما به جای شوهرم میرم سر کلاساش 😄😄

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
طب سنتی میگه برا پسرپررنگه و تقریبا به نارنجی میخوره ولی من قبولش ندارم چون میبینم برا چه پسر چه دخت ...

واسه من زرده زرده، میگن دختره.. واسه زنداداشمم همینجوریه ک بچش دختره

نه تنها هستیم .  پدر مادرم اینجا رو دوست ندارن . ایران زندگی میکنن .  یکی از برادر هام ا ...

هر جا هستی خوش باشی عزیزم😘😘

طب سنتی میگه برا پسرپررنگه و تقریبا به نارنجی میخوره ولی من قبولش ندارم چون میبینم برا چه پسر چه دخت ...

نه بابا مایعات بدن کم باشه، ادرار تیره میشه... ممکنه من آب زیاد بخورم اما تعرق زیاد داشته باشم، بازم چون دفع دارم، ادرارم تیره میشه...

نه من کامپیوتر خوندم... اما به جای شوهرم میرم سر کلاساش 😄😄

آها شوهرت حقوقیه،پس مث من کلاسا شوهرتو میگذرونی😂😂منم چند دوره ارتقا داشت مجازی بودن من بجاش گذروندم🤣🤣

واسه من زرده زرده، میگن دختره.. واسه زنداداشمم همینجوریه ک بچش دختره

فک کنم همون برا دختر بیشتر صدق میکنه تا پسر،چه دختری بشه دخترت با این مامانِ باحالش😍😂

نه بابا مایعات بدن کم باشه، ادرار تیره میشه... ممکنه من آب زیاد بخورم اما تعرق زیاد داشته باشم، بازم ...

آره منم قبولش ندارم 

آها شوهرت حقوقیه،پس مث من کلاسا شوهرتو میگذرونی😂😂منم چند دوره ارتقا داشت مجازی بودن من بجاش گذروند ...

آره از سرکار میاد بعد ناهار میره میخوابه، گوشیو میده به من.. واسش حاضری میزنم.. نکات مهم رو یادداشت میکنم😄😄

سلام بچه ها جووووون😍 اینجایید شما؟!

سلام حورا جون خوش اومدی

آره منم قبولش ندارم 

زینب فعلا سیسمونی نخر... نمیدونم چرا حس میکنم ممکنه سونوی بعدی بگه پسره😄😄

آره از سرکار میاد بعد ناهار میره میخوابه، گوشیو میده به من.. واسش حاضری میزنم.. نکات مهم رو یادداشت ...

بخدا انگار خودِ خودمی😂😂