2777
2789
عنوان

امروز اصلامادر خوبی نبودم

160 بازدید | 12 پست

امروز اصلا مادر خوبی نبودم منه اشغال بی لیاقت منه نفهم عوضی بدترین. مادر بودم منه بی لیاقت لیاقت این دوتا فرشته معصوم روندارم مغزم خستست دارم ازهزارجور نگرانی واسترس اینده تو مغز خودم فرومیرم منه بی لیاقت آشغال حتی نمیتونم مادرخوب باشم حتی نمیتونم. مادری کنم دوقلوهام سرماخوردن وبیقرار امروز از سرکلافگی فقط فریاد زدم دادم زدم فقط ناشکری کردم. منه لجن اشعال این دوتا فرشته رو باالتماس ازخداخواستم الان چه مرگمه کم اوردم وکم طاقتم خدایا خدایا خدایا خدایا خودت مراقب بچه هام باش خودت ارومم کن خودت تسکینم باش خودت به متو باباشون ارامش بده هوووف😭😭😭😭

شما بی لیاقت نیستی فقط خسته ای نگران نباش فردا بشو همون مامان مهربون و صبور

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بی لیاقت نیستی فقط خسته ای نگران نباش فردا بشو همون مامان مهربون و صبور

خیلی خیلی خستم این دوتا فرشته معصوم. پاسوز منو باباشون شدن دوتا کم.طاقت دوتاوادمی که.یه سری مشکلات کلافشون.کرده هزار جور استرس ونگرانی دارم هیشکی نمیفهمه تو. مغز ودلم چیه دلم. بحال بچه هام. میسوزه همش 1سالشون انقدر مظلوم. وارومن😭😭😭

خیلی خیلی خستم این دوتا فرشته معصوم. پاسوز منو باباشون شدن دوتا کم.طاقت دوتاوادمی که.یه سری مشکلات ک ...

این طبیعیه بلاخره مادر هم ادمه یه جایی خسته میشه کلافه میشه کم میاره مهم اینهکه تمرین کنی مدیریت کنی

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
😭

دورت بگردم غصه نخور. زندگی واسه همه سخت شده عزیزم.

بعدشم وقتی خودت حس بی قراری و استرس داری به بچه ت هم همین حس رو انتقال میدی.حتی روی شوهرت هم تأثیر منفی داره استرس و غم و غصه ی تو عشقم.

آروم باش. دوش بگیر. هر وقت هوا خوبه بچه ها رو بذار کالسکه ببر بیرون.

اینکه خسته شدی طبیعیه عزیزم.

سرماخوردگی هم باعث میشه بدنشون بزرگ شدن قوی بشه. آب لیموشیرین زیاد بهشون بده.

سوپ مقوی.

خودت شاد باش. لباس رنگی بپوش.

بخدا همه گرفتارن. اینو بدون تو تنها نیستی قلبم.

منم برات دعا میکنم فدات شم.

خدا کمکت کنه به زندگیت برکت و به قلبت آرامش بده.😘😘💋💋💋💋💋💋🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
دورت بگردم غصه نخور. زندگی واسه همه سخت شده عزیزم.بعدشم وقتی خودت حس بی قراری و استرس داری به بچه ت ...

مرسی عزیزم ممنون از حس قشنگ حرفات انشاالله که همه چیز واسه همه درست شه وبرطرف♥

مرسی عزیزم ممنون از حس قشنگ حرفات انشاالله که همه چیز واسه همه درست شه وبرطرف♥

خواهش میکنم عزیزم. زنده باشی همچنین.

نگران نباش و صبور باش انشاالله روز به روز که بزرگتر بشن کارت سبک تر میشه فدات شم.😘😘😘💋💋💋🥰🥰🥰

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

سلام عزیزم خوبی شما فشار خون داشتی؟ خوب شد!

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁