2777
2789
عنوان

دعوامون شده

1033 بازدید | 101 پست

دوماه عروسی کردیم و خونه خودمونیم ی برادر شوهر دارم ۱۱ ساله همششش خونمونه و من اصلن راحت نیسم پیشش خب اوایل ازدواجمونه دوس دارم باهمسرم دوتایی باشیم و راحت باشیم من لباسایی میپوشم ک خب جلوی اون مناسب نیس دیشب ب همسرم گفتم بگو بره خونشون بخابه من راحت نیسم پیشش اتاق خواب داریم ولی گرمه تو حال جلوی کولر میخابیم و وقتی این هست مجبوریم اتاق بخابیم با همسرم دعوام شد گف اصن هرشب ابنجا میخابه منم گفتم اومدم خونه خودم راحت باشم غلط کرده هی مزاحم میشه همسرم بهم ی سیلی زدو از دیشب باهاش قهرم.اینم بگم همسرم واقعا مرد خوبیه ولی از ترس مادرش نمبتونه ب داداشش چیزی بگه ک مامانش شر ب پا میکنه و دعوا میندازه بدجوری گیر افتادم اصن راحت نیسم داره کوفتمون میشه روزای خوبمون من بچه نمیارم ک راحت باشم این واسه من اویزون شده😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عی چه دردناکه

کاربری دوم😐_وسط درس کردن قیمه میگه لپه هارا از شب قبل خیس کنید ، خو اخه اینو الان باید بگی من الان چجوری برم شب قبل 😐 _ تو دنیایی ک 51 بر 17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😑_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن مارو پرورش میدن ، بهمون اکسیژن میدن تا رشد کنیم بعدم کودشیم ازمون استفاده کنن😐دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!           
اوه اوه😐 چه مادر شوهر بی فکری کم محلی کن خودش بره

نمیره با کم محلی اصن من صحبت نمیکنم باهاش ولی از رو نمیره باید مادرشوهرم شعورش برسه ک ما اوایل ازدواجمونه چقدددد نفهمه

اقا خب اون بیچاره هم گناه داره مگ اذیتت کرده؟ بعضی اوقات شما برین بیرون بگردین اینو بزارین توخونه 

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
اقا خب اون بیچاره هم گناه داره مگ اذیتت کرده؟ بعضی اوقات شما برین بیرون بگردین اینو بزارین توخونه&nb ...

وااا این چ حرفیه میزنی من خوشم نمیاد مزاحم داشته باشم