zahraas70 مدیر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3391 عنوان دعوامون شده | مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 101 پست دوماه عروسی کردیم و خونه خودمونیم ی برادر شوهر دارم ۱۱ ساله همششش خونمونه و من اصلن راحت نیسم پیشش خب اوایل ازدواجمونه دوس دارم باهمسرم دوتایی باشیم و راحت باشیم من لباسایی میپوشم ک خب جلوی اون مناسب نیس دیشب ب همسرم گفتم بگو بره خونشون بخابه من راحت نیسم پیشش اتاق خواب داریم ولی گرمه تو حال جلوی کولر میخابیم و وقتی این هست مجبوریم اتاق بخابیم با همسرم دعوام شد گف اصن هرشب ابنجا میخابه منم گفتم اومدم خونه خودم راحت باشم غلط کرده هی مزاحم میشه همسرم بهم ی سیلی زدو از دیشب باهاش قهرم.اینم بگم همسرم واقعا مرد خوبیه ولی از ترس مادرش نمبتونه ب داداشش چیزی بگه ک مامانش شر ب پا میکنه و دعوا میندازه بدجوری گیر افتادم اصن راحت نیسم داره کوفتمون میشه روزای خوبمون من بچه نمیارم ک راحت باشم این واسه من اویزون شده😭😭😭😭😭😭😭 1400/03/12 | 11:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraas70 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3391 کوتا نیا ک تا آخرش بدبختی حرف حق میزنی چیز بدی نگفتی پای حرفت محکم باش حرفم حق بود خب دوس دارم راحت باشیم
جوو عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 3470 حق باتو بوده اصلا کوتاه نیاییا حالا که سیلی خوردی که دیگه اصلاا یعنی چی بچه توسن بلوغ شونو ول کردن خونه عروس داماد تازه همینطوریشم دوره زمونه خراب هست یاد میگیره ولی همی مونده گناه چش گوش باز شدن اونم بیافته گردن شما چقدر بیفکرن
loveallah عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 وااا این چ حرفیه میزنی من خوشم نمیاد مزاحم داشته باشم خودش احساس مزاحمت ومعذب بودن نداره؟ اومده اونجا چون خونوادش شلوغن پیش شما درس بخونه؟ یا همین جور الکی؟ چقدر اونجابوده برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
zahraas70 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3391 حق باتو بوده اصلا کوتاه نیاییا حالا که سیلی خوردی که دیگه اصلاا یعنی چی بچه توسن بلوغ شونو ول ... شعور مادرشوهرم در این حده خیلیییی عصابم خورده
وقتیتونیستیازهمیشهتن عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 1592 حرفم حق بود خب دوس دارم راحت باشیم خب منم همین میگم بذار یاد بگیری ک بیخودی لطف نکنی لطف مکرر میشه حق مسلم .فردا تو زندگیت دخالت میکنن چیز بدی نگفتی میگم کوتا نیا تنیا ترین تنیا منم دلم تنگه ولی خنم 🥀🥀🥀
zahraas70 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3391 خودش احساس مزاحمت ومعذب بودن نداره؟ اومده اونجا چون خونوادش شلوغن پیش شما درس بخونه؟ یا همین جور ال ... نه عزیزم هیچکدوم خودش خیلیم راحته واسه همین میاد درس نمیخونه ک میاد ابنجا حرصم میده همه جارو کثیف میکنه من دستمال میکشم اون دست میماله
zahraas70 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3391 نباید تند میرفتی واقعا چاره ای ندارم هیچ جوره نمیفهمن ک دوس دارم راحت باشم
zahraas70 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3391 خب منم همین میگم بذار یاد بگیری ک بیخودی لطف نکنی لطف مکرر میشه حق مسلم .فردا تو زندگیت دخالت ... اوهوم
zahraas70 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3391 همسرم خیلیییی از مادرش مبترسه مادرش واقعا اذیتمون میکنه همش دعوا میندازه بینمون
جوو عضویت: 1399/10/26 تعداد پست: 3470 همسرم خیلیییی از مادرش مبترسه مادرش واقعا اذیتمون میکنه همش دعوا میندازه بینمون چند سالشه شوهرت؟
loveallah عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 نه عزیزم هیچکدوم خودش خیلیم راحته واسه همین میاد درس نمیخونه ک میاد ابنجا حرصم میده همه جارو کثیف می ... خب این حتمن ججاسسوس مادرشوهرته ببینه چی میکنی چی نمیکنی هی بفرستش اینور اونور ازش کارش بکش دیک نمیاد برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
zahraas70 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3391 خب این حتمن ججاسسوس مادرشوهرته ببینه چی میکنی چی نمیکنی هی بفرستش اینور اونور ازش کارش بکش دیک نمیاد 😂😂هرکاریش کنی میاد خیلی سیریشه
loveallah عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 6998 😂😂هرکاریش کنی میاد خیلی سیریشه یبار ک خودت تنهایی درو قفلکن اونم بفرس خرید هرچی در بزنه باز نکن نمیره؟😂 برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️
zahraas70 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 3391 یبار ک خودت تنهایی درو قفلکن اونم بفرس خرید هرچی در بزنه باز نکن نمیره؟😂 فک نکنم😂😂😂😂😂😂