2777
2789
عنوان

کیا رژیمن

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 51 پست
من که واقعا دارم اذیت میشم  بتونم دوماه کتو باشم خیلی خوب میشه

کتو بدنت رو از بین میبره و بازگشت داره خیلیم بهت رنج میده..

میدونی دو ماه کتو چه اراده ای میخواد؟!

یه رژیم از دکتر کرمانی بگیر و یه حلقه لاغری بخر ورزش کن و حلقه بزن همراه با رژیم..

قشنگ اصولی بیا پایین نتیجش عالیه و بدنت هم سالم میمونه خواهرم❣

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که واقعا دارم اذیت میشم  بتونم دوماه کتو باشم خیلی خوب میشه

بنظرم جدا از تناسب اندام ب فکر اصلاح تغذیه ات باش 

اخه یه بشقاب پر برنج چی واست داره؟جز اضافه وزن و دیابت و چربی خون

یا نوشابه ک از دندون و وعده بگیر تا بقیه جاها ک داغون میکنه

یا نون تو ی کف دست نون بنداز تو آب بعد ی ساعت برو ببین چقدر شده😱اخه عمده بیچاره ما مگه چقد گنجایش داره

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...

😑✋منکه نسبت به سنم خیلی چاقم ☹۱۲ کیلو اضاف دارم ☹۱۵ سالمم هست😭هعیییییی

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉

تازه ۲ ماه دیگه عروسی دارم😭همه چربیام رفته تو قسمت پام😑😂فکر کن شکم تخت😐

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉

من شهریور99تو وزن 94تصمیم گرفتم برم پیاده روی کم کم کنارش غذامم کم کردم مصرف نون و برنج و اوردم پایین قطع نکردم هر روز میخوردم ولی کم مصرف سبزیجات رو بردم بالا تا تونستم موقع گرسنگی کاهو خیار هویج گوجه خوردم که کالری زیادی نداره غذاهامو سر ساعت میخوردم روزی یک ساعت پیاده روی میکردم قند و سس رو کلا حذف کردم و نخوردم روغن غذاهامو کم کردم شب بعد ساعت نه دیگه چیزی نخوردم صبح ناشتا آب گرم لیمو ترش میخوردم آخر شب دم نوش دارچین میخوردم تا عید 20کیلو کم کردم العان هم بعد دو ماهو نیم وزنم ثابت مونده البته پیاده رویو میرم تو خوردن غذا هم زیاده روی نمیکنم ولی دیگه مثل قبلم رژیمو ندارم ولی خدارو شکر نزاشتم وزنم دوباره بالا بره حتما روزی یک ساعت پیاده رویو میرم

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
کتو بدنت رو از بین میبره و بازگشت داره خیلیم بهت رنج میده.. میدونی دو ماه کتو چه اراده ای میخواد؟! ...

اره خودم اصول کالری شماری رو میدونم حلقه هم دارم که همیشه میزدم و لی بخاطر دیسک کمر گذاشتم کنار 

گفتم کتو بگیرم زود بیام پایین خیلیا میگن رژیمش خوبه ولی خب چون کربو نداره من میترسم کم بیارم

اره خودم اصول کالری شماری رو میدونم حلقه هم دارم که همیشه میزدم و لی بخاطر دیسک کمر گذاشتم کنار  ...

قند هم نداره حتی یه نوک انگشت چیزی ک شیرین باشه بخوری از کتو خارج میشی

بدنت کلا روتینش بهم میخوره

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃
من شهریور99تو وزن 94تصمیم گرفتم برم پیاده روی کم کم کنارش غذامم کم کردم مصرف نون و برنج و اوردم پایی ...

افرین عالی کم کردی 

لامصب این انگیزه و اراده ضعیفه 

علنا دارم عذاب میکشم بخاطر چاقی ولی باز میبینی ازکنارش رد میشم 

خیلی سختمه 

کاش شروع کنم