2777
2789
عنوان

کیا رژیمن

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 51 پست
قند هم نداره حتی یه نوک انگشت چیزی ک شیرین باشه بخوری از کتو خارج میشی بدنت کلا روتینش بهم میخوره

اره باید استویا استفاده کرد 

میگم بخاطر سخت بودنش میترسم شروع کنم 

ولی خب میگن خیلی خوب کم میکنه

چقدر خوبه شکم نداری  واسه منم همش جمع شده تو  بالاتنه دو هفته دیگه هم عروسی داریم

😭خیلی بده😐 قسمت پایین تنه داشته باشی😐هرچی شکم تخت و لباس خوبه برام 

نمیتونم لباس کوتاه بپوشم از بس اعتماد به نفسمو میگیره 

تازه تجمع چربی منم بغل پامه که خیلی زشت شده😭😑😐شلوار اندازم کمه

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین عالی کم کردی  لامصب این انگیزه و اراده ضعیفه  علنا دارم عذاب میکشم بخاطر چاقی ولی ...

گروهی رژیم گرفتن خوبه بنظرم🤔

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉
اره دیگه اینم هست  چاقی در کل بده  من یشم 65 هم راضیم    

قدت چنده 

من ۱۷۳ 

😑۸۵ کیلو ام 

حتی ۷۲ بشمم خوبه😊

افرین عالی کم کردی  لامصب این انگیزه و اراده ضعیفه  علنا دارم عذاب میکشم بخاطر چاقی ولی ...

میشه اسم رژیمو بردار مثلا یهو غذاتو کم نکن یه بشقاب پر سبزی خوردن با غذات بخور قبل غذا اب گرم بخور برنجتو اول ده تا قاشق بردار کم کم کمش کن حتما صبح زود صبحانه بخور میان وعده یه میوه یا دوتا خرما یا یک مشت اجیل خام بخور نزار گشنت بشه خودتو با سبزیجات سیر کن من کلم برکلی ابپز میکردم میخوردم معدم پر میشد کم کم بدنت عادت میکنه معده جم میشه من تا این سن یک بارم نتونستم رژیم بگیرم دائم میگفتم نمیتونم ولی به جایی رسیدم که از هیکل خودم متنفر شدم ولی العان خدارو شکر فقط اضافه وزن دارم هنوزم لاغر نشدم ولی میشه خودمو تحمل کنم😀

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
اره باید استویا استفاده کرد  میگم بخاطر سخت بودنش میترسم شروع کنم  ولی خب میگن خیلی خوب ...

من شنیدم اینجا تو نی نی سایت یه گروه بامداد خمار هست رژیم و دسته بندی کردن الان خیلی ها دارن باهاش لاغر میکنن

میشه اسم رژیمو بردار مثلا یهو غذاتو کم نکن یه بشقاب پر سبزی خوردن با غذات بخور قبل غذا اب گرم بخور ب ...

😐😊من بجا قند مصنوعی خرما استفاده میکنن اونم فقط ۲ تا یعنی از حد مجازم کمتر😑بعد این داداشم رو اعصابم میره میگه چرا خوردی اصلا😧

😐😊من بجا قند مصنوعی خرما استفاده میکنن اونم فقط ۲ تا یعنی از حد مجازم کمتر😑بعد این داداشم رو اعصا ...

نه به حرف کسی گوش نکن روزی سه تا خرما اشکال نداره فقط همشو با هم نخورمثلا هر دفعه یکی با چایی بخور با فاصله  تازه خیلیم خوبه یا بزار تو میان وعده ها دوتا رو بجا یه میان وعده بخور و دیگه میوه ی دیگه ای نخور

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
نه به حرف کسی گوش نکن روزی سه تا خرما اشکال نداره فقط همشو با هم نخورمثلا هر دفعه یکی با چایی بخور ب ...

😄والا همین کارو میکنم ولی هی غر میزنه 😧😂ممنون عزیزم

من شنیدم اینجا تو نی نی سایت یه گروه بامداد خمار هست رژیم و دسته بندی کردن الان خیلی ها دارن باهاش ل ...

اره عزیزم من قبلا باهاشون 13 کیلو کم کردم ولی الان نمیتونم باهاشون پیش برم سخته واسم 

اره عزیزم من قبلا باهاشون 13 کیلو کم کردم ولی الان نمیتونم باهاشون پیش برم سخته واسم 

😧الان من این ۱۳ کیلو رو کم کنم عالی میشم

میشه اسم رژیمو بردار مثلا یهو غذاتو کم نکن یه بشقاب پر سبزی خوردن با غذات بخور قبل غذا اب گرم بخور ب ...

اره این روش خوبیه

میبینی من معدم داره جر میخوره ها باز میخورم اصلا ولع خوردن د ارم نمیتونم کنترل کنم