2777
2789
عنوان

کیا رژیمن

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 51 پست
قد و وزنت چقدره  چقدر کم کردی

۱۷۳ قد

۸۵ وزن😑

یه بار ۵ کیلو کم کردم الان یهو برگشت با اینکه به اندازه میخوردم 

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره این روش خوبیه میبینی من معدم داره جر میخوره ها باز میخورم اصلا ولع خوردن د ارم نمیتونم کنترل کن ...

آب گرم ولع خوردن رو میگیره حتما امتحان کن روزی ده دوازده تا لیوان اب ولرم بخور تا شب 

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
جلوی اون خرما نخور 😂😂 میخواد خودش بخوره به شما گیر میده😆😀

😧نه آخه میدونی اونم تا سنای من چاق بوده ولی کم کرده الان لاغره😐مثلا میخواد راهکارای خودشو برای من تداعی کنه😑😂😂نه والا قایمکی میخورم بر میگردم‌میبینم پشتمه  😂نمیدونم شایدم میخواد حرصم بده بخنده😂😂😑😐

چیزی که عقاب داخل قفس پیر میکنه .......غم نیست 😉پرواز کلاغ های بی سروپاست....!🤗به یاد داشته باش که جایگاه الانت نتیجه طرز فکرچندسال پیشته😉
😧نه آخه میدونی اونم تا سنای من چاق بوده ولی کم کرده الان لاغره😐مثلا میخواد راهکارای خودشو برای من ...

اتفاقا گرمی جات خودش تو لاعری تاثیر داره بدن به قند هم نیاز داره ولی همه چیز به اندازه حتما قند مصنوعی رو حذف کن یه مدت ولی بجاش از کشمش یا خرما استفاده کن بعصی روز های هفته رو هم خرما نخور که بدن بهش عادت نکنه همه چیز بخور ولی کم حتما تحرکتو ببر بالا حتما کنار رزیمت یک ساعت پیاده رویم بکن کم نیار خودتو به خودت ثابت کن

ای حال نا معلوم آروم باش آروم