2777
2789
عنوان

مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 48 پست
باشه عزیزم یه جورایی چون دختر قبلیمو بردم تهران و خیلی تو ای سی یو بود و اخرش از دستش دادم الان خو ...

به جز شوهرت هیشکی نیس همراهت باشه؟

دوست اشنا .اگه خانوادت شهر دیگن بگو بیان پیشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به جز شوهرت هیشکی نیس همراهت باشه؟ دوست اشنا .اگه خانوادت شهر دیگن بگو بیان پیشت

متاسفانه نمیان😭و البته دوست  تو این شهر دارم اما همه باهم باردار شدیم و اونا تازه زایمان کردن😣

به جز شوهرت هیشکی نیس همراهت باشه؟ دوست اشنا .اگه خانوادت شهر دیگن بگو بیان پیشت

عزیزم دخترم الان بخاطر زردی فنوباربیتال میخوره که ی داروی ضد تشنج هس...فردا میخام برم تهران ...باوجود خوردن این دارو نوار درست در میاد؟

عزیزم دخترم الان بخاطر زردی فنوباربیتال میخوره که ی داروی ضد تشنج هس...فردا میخام برم تهران ...باوجو ...

من برا نوارهای بعدیش که دارو میخورد داروهاشو قطع نمیکردم حالا نمیدونم برا دفعه اول باید قطع بشه یا نه

من برا نوارهای بعدیش که دارو میخورد داروهاشو قطع نمیکردم حالا نمیدونم برا دفعه اول باید قطع بشه یا ن ...

ممنون گلم

دعا کن برام

اخه بچه من بدو تولد گریه نکرد

امروز  میگفتن دور از جونش علائم سی پیه

ممنون گلم دعا کن برام اخه بچه من بدو تولد گریه نکرد امروز  میگفتن دور از جونش علائم سی پیه

نه عزیزم نترس

الان گریه میکنه؟

کی میگفت علاعم سی پیه؟

تشنج ک هیچ ربطی به سی پی نداره بچه من تشنج داشت سی پیم نبود

نه عزیزم نترس  الان گریه میکنه؟ کی میگفت علاعم سی پیه؟ تشنج ک هیچ ربطی به سی پی نداره بچه من ...

اره عزیزم 

تو اینجا گفتن نوزاد باید حتما گریه کنه بدو تولد وگرنه اکسیژن بهش نمیرسه و رو مغزش اثر میذاره

اخه دختر منم گریه نکرد اونقدر ترسیدم فردا میبرمش تهران ببینم کدوم دکتر وقت میده بهم

ممنون گلم دعا کن برام اخه بچه من بدو تولد گریه نکرد امروز  میگفتن دور از جونش علائم سی پیه

راستی یه چیزی یادم اومد بچه یه آشناها ما تا چند ماه هیچ صداییی ازش شنیده نمیشد اصلااا گریه نمیکرد

الان ۵سالشه سالمه سالم

راستی یه چیزی یادم اومد بچه یه آشناها ما تا چند ماه هیچ صداییی ازش شنیده نمیشد اصلااا گریه نمیکرد ا ...

خیلی دعا کن عزیزم 

میترسم

تا حالا شنیدیم بچه ای بعد زایمان گریه نکنه؟

خیلی دعا کن عزیزم  میترسم تا حالا شنیدیم بچه ای بعد زایمان گریه نکنه؟

اره دیگه دارم میگم که 

نه تنها گریه نکرد بدو تولد بلکه تا ماه ها گریه نمیکرد حتی ۱بار.یادم نیس تا چند ماه گریه نمیکرد

دکتر قضاوی همون روز بری نوبت میده البته اصفهانه

ممنون عزیزم راستش اصفهان فکر نکنم شوهرم اجازه بده اخه اصلا نرفته اخه هنوز ۲۰روزش نشده ولی تهرانو فعلا اجازه داد امشب که برم

اره عزیزم  تو اینجا گفتن نوزاد باید حتما گریه کنه بدو تولد وگرنه اکسیژن بهش نمیرسه و رو مغزش ا ...

عزیزم من الان سرچ کردم گریه نکردن نوزاد موقع تولد هزارتا دلیل میتونه داشته باشه یکیش سی پی هست. شما بدترین دلیلشو میبینی؟؟؟!!!!!!

نکن با خودت اینجوری ایشالا که بچت سالمه ولی خودتو داری نابود میکنی